•  
     

10 besloten vennootschap advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Besloten vennootschap advocaten

GESPECIALISEERDE BESLOTEN VENNOOTSCHAP ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde besloten vennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde BV advocaten.

Advocaat besloten vennootschap

Wilt u een besloten vennootschap (BV) oprichten, beëindigen of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde besloten vennootschap advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met BV als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een besloten vennootschap.

Wat is een besloten vennootschap?

Een besloten vennootschap (BV), languit geschreven als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is een rechtsvorm waarbij het aandelenkapitaal is verdeeld in niet vrij overdraagbare aandelen op naam. De aandeelhouders kunnen dus niet zomaar hun aandelen verkopen, in tegenstelling tot bij een naamloze vennootschap, waar de aandelen wel vrij overdraagbaar zijn en niet op naam staan.

Voordelen van een besloten vennootschap

Wanneer u een bedrijf wil oprichten, kunt u kiezen uit diverse rechtsvormen. Denk bijvoorbeeld aan een vennootschap onder firma, een maatschap of een besloten vennootschap – maar er zijn er uiteraard meer. Elke rechtsvorm heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Bij een besloten vennootschap is er een beperkte aansprakelijkheid voor de bestuurders. De vennootschap onder firma kent dat niet, maar kent wel weer een lagere administratieve last dan de besloten vennootschap.

Welke rechtsvorm moet ik kiezen?

Welke rechtsvorm voor uw situatie de beste keuze is, hangt sterk af van uw persoonlijke situatie en de wensen met betrekking tot het op te richten bedrijf. Wordt er kapitaal van derden verworven? Wat is het risico bij de bedrijfsvoering? Wat is de omzet? En zo zijn er nog tal van relevante factoren die er voor kunnen zorgen dat de b.v. wel of juist geen geschikte rechtsvorm is. Voor specifiek advies op maat, kunt u het beste een deskundige advocaat raadplegen. U vindt deze advocaten op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat besloten vennootschap nodig?

De vertoonde besloten vennootschap specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in BV's in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat besloten vennootschap.

Advocaten en advocatenkantoren BV

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren besloten vennootschap op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde BV advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN