•  
     

22 eenmanszaak advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Eenmanszaak advocaten

GESPECIALISEERDE EENMANSZAAK ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde eenmanszaak advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten eenmanszaak.

Advocaat eenmanszaak

Wilt u een eenmanszaak oprichten, beëindigen of heeft u juridische problemen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde eenmanszaak advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met een eenmanszaak als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een eenmanszaak.

Wat is een eenmanszaak?

Een eenmanszaak is een ondernemingsvorm. Groot verschil tussen een eenmanszaak en bijvoorbeeld een besloten vennootschap (bv) of naamloze vennootschap (nv) is dat er bij een eenmanszaak geen afgescheiden vermogen is. De onderneming heeft dus geen eigen vermogen, waardoor in geval van een faillissement van de ondernemer ook de onderneming failliet en bij het faillissement van de onderneming ook de ondernemer failliet is. Een eenmanszaak wordt ook wel aangeduid als ZZP’er: een zelfstandige zonder personeel. In tegenstelling tot wat die aanduiding suggereert, kan een eenmanszaak wel degelijk personeel hebben.

Eenmanszaak of rechtspersoon?

Wanneer u een onderneming opricht, kunt u uit tal van bedrijfsvormen kiezen. Waarom zou u precies wel of niet voor een eenmanszaak moeten kiezen? Dat hangt van uw persoonlijke situatie af, waarover een advocaat van Advocatenkantoren.nl u precies kan adviseren. Belangrijke beweegredenen zijn dat er dus geen afgescheiden vermogen is, dat de administratie eenvoudiger is en dat de oprichting complexer is. Elke rechtsvorm heeft weer zijn eigen voor- en nadelen, waardoor het van groot belang is dat u juist wordt voorgelicht.

Rechtsvorm wijzigen

U kunt ook gedurende de rit nog de rechtsvorm wijzigen. Zo kunt u een bv in een eenmanszaak omzetten of een eenmanszaak in een naamloze vennootschap of vennootschap onder firma omzetten. Die omzetting heeft ook weer tal van consequenties, waaronder ook financiële. Laat u dus altijd goed voorlichten over de mogelijke keuzes en de gevolgen van die keuzes.

Advocaat eenmanszaak nodig?

De vertoonde eenmanszaak specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in eenmanszaken in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat eenmanszaak.

Advocaten en advocatenkantoren eenmanszaak

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren eenmanszaak op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde eenmanszaak advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN