•  
     

22 oprichtingsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Hans Froon
Hans Froon
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam
Monique van Dijk Specialist
Dirk Vermaat Specialist
Dirk Vermaat
Vermaat Advocaten
Londen 2, 2993 LA, Barendrecht
Jolien Klomp
Jolien Klomp
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Mike Grippeling Specialist
Mike Grippeling
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 180,00 p/u
Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u

Oprichtingsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE OPRICHTINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde oprichtingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde oprichtingsovereenkomst advocaten.

Advocaat oprichtingsovereenkomst

Wilt u een oprichtingsovereenkomst opstellen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde oprichtingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met oprichtingsovereenkomsten als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een oprichtingsovereenkomst.

Oprichtingsovereenkomst

Een oprichtingsovereenkomst komt aan de orde bij de oprichting van een vennootschap onder firma (V.O.F.) en bij de oprichting van een commanditaire vennootschap (C.V.). In deze oprichtingsovereenkomst wordt beschreven wat de onderlinge relatie tussen de vennoten is en wat de bevoegdheden van elk van hun zijn.

Oprichtingsovereenkomst is niet verplicht, wel verstandig

Het is niet verplicht om bij de oprichting van een onderneming een oprichtingsovereenkomst op te stellen. Toch is het ten zeerste wel aan te raden om dit te doen. Een V.O.F. en een C.V. kennen namelijk geen beperkte aansprakelijkheid. De vennoten zijn in beginsel aansprakelijk met hun privévermogen voor gemeenschapsschulden. Dat kan uiteraard vergaande consequenties hebben wanneer de vennootschap niet meer aan de betalingsverplichtingen kan voldoen en de schuldeisers bij de vennoten terecht komen.

Wat staat er in een oprichtingsovereenkomst?

In een oprichtingsovereenkomst worden dus de onderlinge verhoudingen vastgelegd. Denk hierbij aan de winst- en verliesverdeling: wie krijgt welk deel van de winst of het verlies. Ook de inbreng wordt hierbij bepaald. Daarnaast is er veelal een regeling opgenomen over wat moet worden gedaan wanneer een van de vennoten wil stoppen. Uiteraard kan er nog veel meer in een oprichtingsovereenkomst worden vastgelegd. Voor passend advies op maat kunt u daarom het beste bij een advocaat van Advocatenkantoren.nl terecht.

Advocaat oprichtingsovereenkomst nodig?

De vertoonde oprichtingsovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in oprichtingsovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat oprichtingsovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren oprichtingsovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren oprichtingsovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde oprichtingsovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN