•  
     

7 geldleningsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Geldleningsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE GELDLENINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde geldleningsovereenkomst advocaten. Zoekt u naar een deskundige geldleningsovereenkomst advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat geldleningsovereenkomst

Experts in geldleningsovereenkomsten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde geldleningsovereenkomst advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het overeenkomstenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het overeenkomstenrecht in te schakelen. Wilt u een geldleningsovereenkomst opstellen, beoordelen, opzeggen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot de overeenkomst? Door te kiezen voor een ervaren geldleningsovereenkomst expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een geldleningsovereenkomst?

Een geldleningsovereenkomst wordt gebruikt wanneer de ene partij geld leent aan de andere partij. Om te voorkomen dat onduidelijkheid bestaat over welk bedrag precies tegen welke voorwaarden is geleend, is het belangrijk dat dit in de overeenkomst wordt vastgelegd.

Waarom is een geldleningsovereenkomst nodig?

De belangrijkste functie van een geldleningsovereenkomst is bewijzen dat er een bepaald bedrag is geleend en wanneer dat moet worden terugbetaald. Het zal soms ook al voldoende zijn om gewoon geld over te boeken en in de omschrijving ‘lening’ of iets dergelijks neer te zetten, maar dat is vragen om problemen. Het is dan volstrekt onduidelijk wanneer precies moet worden terugbetaald, wat de rente is, of verrekend mag worden met andere schulden, of er nog zekerheidsrechten zijn gevestigd, en ga zo maar door. Door dit allemaal in een overeenkomst vast te leggen, voorkomt men problemen.

Wat moet in een geldleningsovereenkomst worden afgesproken?

Bovenstaande zaken moeten dus in een geldleningsovereenkomst worden vastgelegd. Vergeet daarnaast niet dat de overeenkomst door beide partijen ondertekend moet worden en dat in sommige gevallen vastlegging door de notaris gewenst of zelfs noodzakelijk kan zijn. Neem voor meer informatie en advies over het opstellen van een geldleningsovereenkomst contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Deskundige geldleningsovereenkomst advocaat nodig?

Als u denkt een geldleningsovereenkomst advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in geldleningsovereenkomsten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het overeenkomstenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van geldleningsovereenkomst specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige geldleningsovereenkomst advocaten.

Kom in contact met een geldleningsovereenkomst specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De geldleningsovereenkomst advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN