•  
     

29 geldleningsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam

Geldleningsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE GELDLENINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde geldleningsovereenkomst advocaten. Zoekt u naar een deskundige geldleningsovereenkomst advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat geldleningsovereenkomst

Experts in geldleningsovereenkomsten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde geldleningsovereenkomst advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het overeenkomstenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het overeenkomstenrecht in te schakelen. Wilt u een geldleningsovereenkomst opstellen, beoordelen, opzeggen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot de overeenkomst? Door te kiezen voor een ervaren geldleningsovereenkomst expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een geldleningsovereenkomst?

Een geldleningsovereenkomst wordt gebruikt wanneer de ene partij geld leent aan de andere partij. Om te voorkomen dat onduidelijkheid bestaat over welk bedrag precies tegen welke voorwaarden is geleend, is het belangrijk dat dit in de overeenkomst wordt vastgelegd.

Waarom is een geldleningsovereenkomst nodig?

De belangrijkste functie van een geldleningsovereenkomst is bewijzen dat er een bepaald bedrag is geleend en wanneer dat moet worden terugbetaald. Het zal soms ook al voldoende zijn om gewoon geld over te boeken en in de omschrijving ‘lening’ of iets dergelijks neer te zetten, maar dat is vragen om problemen. Het is dan volstrekt onduidelijk wanneer precies moet worden terugbetaald, wat de rente is, of verrekend mag worden met andere schulden, of er nog zekerheidsrechten zijn gevestigd, en ga zo maar door. Door dit allemaal in een overeenkomst vast te leggen, voorkomt men problemen.

Wat moet in een geldleningsovereenkomst worden afgesproken?

Bovenstaande zaken moeten dus in een geldleningsovereenkomst worden vastgelegd. Vergeet daarnaast niet dat de overeenkomst door beide partijen ondertekend moet worden en dat in sommige gevallen vastlegging door de notaris gewenst of zelfs noodzakelijk kan zijn. Neem voor meer informatie en advies over het opstellen van een geldleningsovereenkomst contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Deskundige geldleningsovereenkomst advocaat nodig?

Als u denkt een geldleningsovereenkomst advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in geldleningsovereenkomsten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het overeenkomstenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van geldleningsovereenkomst specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige geldleningsovereenkomst advocaten.

Kom in contact met een geldleningsovereenkomst specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De geldleningsovereenkomst advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN