•  
     

7 overeenkomstenrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Overeenkomstenrecht advocaten

GESPECIALISEERDE OVEREENKOMSTENRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat overeenkomstenrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten overeenkomstenrecht.

Advocaat overeenkomstenrecht

Heeft u te maken met het overeenkomstenrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde overeenkomstenrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met overeenkomstenrecht als expertise. Het overeenkomstenrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het overeenkomstenrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van overeenkomstenrecht.

Wat is overeenkomstenrecht?

Het overeenkomstenrecht is eigenlijk een synoniem voor het contractenrecht of het verbintenissenrecht. Het behelst het recht van de contracten, oftewel de manieren waarop contracten kunnen ontstaan en beëindigd worden en wat de inhoud daarvan mag en kan zijn.

Overeenkomstenrecht aan de orde van de dag

In talloze situaties komt het overeenkomstenrecht aan de orde. We sluiten dagelijks tal van overeenkomsten zonder dat we dat zelf in de gaten hebben. Wanneer u een boodschap in de supermarkt doet, is dat in feite al een overeenkomst. Vaak verlopen die overeenkomsten zonder enig probleem, maar helaas gaat er ook wel eens iets mis. Het overeenkomstenrecht wordt met name relevant wanneer het misgaat.

Conflicten in het overeenkomstenrecht

De advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, kunnen u helpen wanneer er conflicten zijn ontstaan in het overeenkomstenrecht. Wanneer de ene partij zegt dat iets is afgesproken terwijl de andere partij meent dat dit niet het geval is, kan een advocaat u adviseren omtrent de te nemen stappen. Eén van die stappen is om een zaak aanhangig te maken bij de rechtbank. In veel gevallen is het echter al voldoende om door middel van een advocaat meer druk op de ketel te zetten. Het sturen van een brief of het telefonisch contact opnemen met de wederpartij kan al veel verheldering brengen over de daadwerkelijke afspraken.

Advocaat overeenkomstenrecht nodig?

De vertoonde overeenkomstenrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het overeenkomstenrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de overeenkomstenrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat overeenkomstenrecht.

Advocaten en advocatenkantoren overeenkomstenrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren overeenkomstenrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde overeenkomstenrecht advocaten.

Specialiteiten

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN