•  
     

29 bruikleenovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam

Bruikleenovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE BRUIKLEENOVEREENKOMST ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde bruikleenovereenkomst advocaten. Zoekt u naar een deskundige bruikleenovereenkomst advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat bruikleenovereenkomst

Experts in bruikleenovereenkomsten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde bruikleenovereenkomst advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het overeenkomstenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het overeenkomstenrecht in te schakelen. Wilt u een bruikleenovereenkomst opstellen, beoordelen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot de overeenkomst? Door te kiezen voor een ervaren bruikleenovereenkomst expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een bruikleenovereenkomst?

Een bruikleenovereenkomst is de overeenkomst waarbij de een iets zonder tegenprestatie aan de ander uitleent. We lenen allemaal wel eens iets aan een ander uit, vaak zonder daar verder over na te denken, laat staan er verdere afspraken over te maken. Toch kan het wel belangrijk zijn om die afspraken te maken. Dat is met name het geval als het over dure zaken gaat. Je wil dan zeker weten dat je de zaak ongeschonden terugkrijgt.

Wat voor zaken worden in bruikleen gegeven?

Bruikleen komt lang niet alleen als vriendendienst voor, waarbij de ene vriend een kettingzaag aan de ander uitleent. Daar zal namelijk veelal geen bruikleenovereenkomst voor gesloten worden. Het kan echter ook gaan om bijvoorbeeld een internetmodem van een internetprovider die veelal ook in bruikleen zal zijn gegeven. In de horeca wordt vaak een bar en tapinstallatie door de brouwerij aan het café in bruikleen gegeven, evenals drank- en snackautomaten op werkplekken. Deze zijn dan vaak onderdeel van een leveringsafspraak.

Wat moet ik vastleggen in een bruikleenovereenkomst?

Spreek allereerst duidelijk af wie partij zijn bij de overeenkomst en beschrijf het object van de overeenkomst. Beschrijf ook duidelijk wat de staat van het object bij aanvang van de overeenkomst is, om later geschillen te voorkomen. Ook is het belangrijk om aan te geven wat de bruiklener precies met het object mag, en vooral ook wat niet. Daarnaast is het verstandig om zaken als verzekering te bespreken, wat de periode van bruikleen is, wat na die periode gebeurt, of derden de zaak mogen gebruiken en wat er gebeurt wanneer de afspraken niet worden nagekomen. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u uiteraard bijstaan bij het opstellen van een bruikleenovereenkomst.

Deskundige bruikleenovereenkomst advocaat nodig?

Als u denkt een bruikleenovereenkomst advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in bruikleenovereenkomsten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het overeenkomstenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van bruikleenovereenkomst specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige bruikleenovereenkomst advocaten.

Kom in contact met een bruikleenovereenkomst specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De bruikleenovereenkomst advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN