•  
     

3 consumentenrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Consumentenrecht advocaten

GESPECIALISEERDE CONSUMENTENRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat consumentenrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten consumentenrecht.

Advocaat consumentenrecht

Heeft u te maken met het consumentenrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde consumentenrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met consumentenrecht als expertise. Het consumentenrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het consumentenrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van consumentenrecht.

Wat is consumentenrecht?

Het consumentenrecht is in het leven geroepen om de consument te beschermen. De reden daarvoor is dat de wederpartij bij consumentenovereenkomsten (zoals koop of huur) vaak een professionele partij is waardoor de consument al snel een zwakkere partij vormt. Het Nederlandse consumentenrecht is grotendeels voortgevloeid uit Europese wet- en regelgeving, waardoor het consumentenrecht in omringende landen sterk op het Nederlandse consumentenrecht lijkt.

Het consumentenrecht behelst tal van terreinen

Tegenwoordig denkt men bij consumentenrecht al snel naar koop op internet. U hebt misschien iets in een webwinkel besteld, maar de winkelier weigert te leveren. Of u bent ingegaan op een aanbieding waarna de winkelier de overeenkomst wil ontbinden omdat de prijs volgens hem abusievelijk te laag was ingesteld. Het hoeft echter niet per se om internet te gaan. Ook bij koop in een reguliere winkel komt het consumentenrecht om de hoek kijken. Denkt u maar eens over ingewikkelde garantiekwesties. Ook verzekeringen, energieabonnementen en boekingen bij een reisbureau kunnen ingewikkelde kwesties opleveren.

Gespecialiseerde consumentenrecht advocaten

Het is verstandig om met uw probleem op het gebied van consumentenrecht een advocaat op te zoeken die in dit rechtsgebied gespecialiseerd is. U weet dan zeker dat uw rechten voldoende worden gewaarborgd. Op Advocatenkantoren.nl vindt u consumentenrecht advocaten die u graag verder helpen.

Advocaat consumentenrecht nodig?

De vertoonde consumentenrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het consumentenrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de consumentenrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat consumentenrecht.

Advocaten en advocatenkantoren consumentenrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren consumentenrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde consumentenrecht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN