•  
     

6 licentieovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Licentieovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE LICENTIEOVEREENKOMST ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde licentieovereenkomst advocaten. Zoekt u naar een deskundige licentieovereenkomst advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat licentieovereenkomst

Experts in licentieovereenkomsten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde licentieovereenkomst advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het overeenkomstenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het overeenkomstenrecht in te schakelen. Wilt u een licentieovereenkomst opstellen, beoordelen, wijzigen, opzeggen of heeft u een geschil met betrekking tot de overeenkomst? Door te kiezen voor een ervaren licentieovereenkomst expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een licentieovereenkomst?

Een licentieovereenkomst is een overeenkomst waarbij de licentiegever aan de licentienemer een bepaald recht in licentie geeft. Het kan dan om tal van rechten gaan, maar meestal gaat het over een intellectueel eigendomsrecht. Denk daarbij aan het recht om een octrooi, een merk, een domeinnaam of software te gebruiken. In de licentieovereenkomst wordt precies vastgelegd aan welke voorwaarden beide partijen zich moeten houden.

Wat staat er in de licentieovereenkomst?

De twee belangrijkste zaken zijn allereerst wie partij zijn bij de overeenkomst, en vervolgens wat precies in licentie wordt gegeven. De partijen dienen zo uitgebreid en nauwkeurig mogelijk beschreven te worden. Bij voorkeur dus met Kamer van Koophandel-nummer, of de volledige NAW-gegevens in geval van particulieren. Ook het onderwerp van de overeenkomst moet natuurlijk duidelijk worden beschreven, zodat geen onduidelijkheid kan bestaan over wat precies in licentie wordt gegeven. Vergeet daarbij niet de rechten en beperkingen duidelijk weer te geven. Want wat mag de licentienemer precies met de licentie doen? Zijn er nog beperkingen ten aanzien van de gebieden waarin de licentienemer actief mag zijn? Zo kan er bijvoorbeeld een licentie worden uitgegeven om een bepaald boek binnen Nederland in het Nederlands uit te geven. Dit kan dan beperkt worden tot bijvoorbeeld ebooks, of juist tot gedrukte boeken.

Laat een advocaat de overeenkomst nakijken

Veelal gaat het bij licentieovereenkomsten om grote belangen. Laat daarom altijd een ervaren advocaat van bijvoorbeeld Advocatenkantoren.nl de overeenkomst nalezen of opstellen. Zo voorkom je dat bepaalde zaken niet besproken zijn en achteraf naar de werkelijke bedoeling moet worden gegist.

Deskundige licentieovereenkomst advocaat nodig?

Als u denkt een licentieovereenkomst advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in licentieovereenkomsten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het overeenkomstenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van licentieovereenkomst specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige licentieovereenkomst advocaten.

Kom in contact met een licentieovereenkomst specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De licentieovereenkomst advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN