•  
     

29 leningsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam

Leningsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE LENINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde leningsovereenkomst advocaten. Zoekt u naar een deskundige leningsovereenkomst advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat leningsovereenkomst

Experts in leningsovereenkomsten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde leningsovereenkomst advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het overeenkomstenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het overeenkomstenrecht in te schakelen. Wilt u een leningsovereenkomst opstellen, beoordelen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot de overeenkomst? Door te kiezen voor een ervaren leningsovereenkomst expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een leningsovereenkomst?

In een leningsovereenkomst kunnen afspraken rondom een geldlening worden vastgelegd. Voor veel mensen voelt dat heel overdreven aan, maar toch blijkt het in de praktijk vaak handig dat de afspraken schriftelijk zijn vastgelegd. Het is niet zozeer dat beide partijen elkaar niet vertrouwen – anders zou er wellicht ook geen geld uitgeleend worden –, maar vooral dat duidelijk is wat precies de afspraken zijn.

Wat leg ik vast in een leningsovereenkomst?

In een leningsovereenkomst wordt dus alles rondom de geldlening vastgelegd. Daarvoor zijn allereerst de gegevens van de partijen van belang. Wie leent het geld uit, en aan wie? Leg dit heel duidelijk vast, dus inclusief naam en adres. Vervolgens is uiteraard van belang hoeveel geld er precies uitgeleend wordt. Eventueel kan nog worden vermeld waarvoor het geld gebruikt moet worden als een specifieke bestemming is afgesproken. Ook moet beschreven worden wanneer het geld moet worden terugbetaald. Hierin kunt u zo flexibel zijn als u zelf wil. U kunt beschrijven dat al het geld in één keer moet worden terugbetaald en op een bepaalde datum moet zijn overgeboekt, maar u kunt uiteraard ook een betalingsregeling met maandelijkse termijnen afspreken. Vermeld ook wat de rente is die over het geleende geld betaald moet worden. Ook is het belangrijk dat wordt afgesproken wat de consequenties zijn wanneer afspraken niet worden nagekomen.

Denk goed na over de gevolgen

Het is belangrijk goed stil te staan bij de gevolgen van de geldleningsovereenkomst. Zeker als u aan vrienden of familie geld uitleent, wilt u niet dat de verhoudingen door de lening op scherp komen te staan. Door de afspraken helder te hebben, kan dat zoveel mogelijk worden voorkomen. Schroom daarom ook niet om een deskundige advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen voor advies.

Deskundige leningsovereenkomst advocaat nodig?

Als u denkt een leningsovereenkomst advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in leningsovereenkomsten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het overeenkomstenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van leningsovereenkomst specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige leningsovereenkomst advocaten.

Kom in contact met een leningsovereenkomst specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De leningsovereenkomst advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN