•  
     

7 leningsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Leningsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE LENINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde leningsovereenkomst advocaten. Zoekt u naar een deskundige leningsovereenkomst advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat leningsovereenkomst

Experts in leningsovereenkomsten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde leningsovereenkomst advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het overeenkomstenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het overeenkomstenrecht in te schakelen. Wilt u een leningsovereenkomst opstellen, beoordelen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot de overeenkomst? Door te kiezen voor een ervaren leningsovereenkomst expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een leningsovereenkomst?

In een leningsovereenkomst kunnen afspraken rondom een geldlening worden vastgelegd. Voor veel mensen voelt dat heel overdreven aan, maar toch blijkt het in de praktijk vaak handig dat de afspraken schriftelijk zijn vastgelegd. Het is niet zozeer dat beide partijen elkaar niet vertrouwen – anders zou er wellicht ook geen geld uitgeleend worden –, maar vooral dat duidelijk is wat precies de afspraken zijn.

Wat leg ik vast in een leningsovereenkomst?

In een leningsovereenkomst wordt dus alles rondom de geldlening vastgelegd. Daarvoor zijn allereerst de gegevens van de partijen van belang. Wie leent het geld uit, en aan wie? Leg dit heel duidelijk vast, dus inclusief naam en adres. Vervolgens is uiteraard van belang hoeveel geld er precies uitgeleend wordt. Eventueel kan nog worden vermeld waarvoor het geld gebruikt moet worden als een specifieke bestemming is afgesproken. Ook moet beschreven worden wanneer het geld moet worden terugbetaald. Hierin kunt u zo flexibel zijn als u zelf wil. U kunt beschrijven dat al het geld in één keer moet worden terugbetaald en op een bepaalde datum moet zijn overgeboekt, maar u kunt uiteraard ook een betalingsregeling met maandelijkse termijnen afspreken. Vermeld ook wat de rente is die over het geleende geld betaald moet worden. Ook is het belangrijk dat wordt afgesproken wat de consequenties zijn wanneer afspraken niet worden nagekomen.

Denk goed na over de gevolgen

Het is belangrijk goed stil te staan bij de gevolgen van de geldleningsovereenkomst. Zeker als u aan vrienden of familie geld uitleent, wilt u niet dat de verhoudingen door de lening op scherp komen te staan. Door de afspraken helder te hebben, kan dat zoveel mogelijk worden voorkomen. Schroom daarom ook niet om een deskundige advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen voor advies.

Deskundige leningsovereenkomst advocaat nodig?

Als u denkt een leningsovereenkomst advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in leningsovereenkomsten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het overeenkomstenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van leningsovereenkomst specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige leningsovereenkomst advocaten.

Kom in contact met een leningsovereenkomst specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De leningsovereenkomst advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN