•  
     

28 detacheringsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam

Detacheringsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE DETACHERINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde detacheringsovereenkomst advocaten. Zoekt u naar een deskundige detacheringsovereenkomst advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat detacheringsovereenkomst

Experts in detacheringsovereenkomsten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde detacheringsovereenkomst advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het overeenkomstenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het overeenkomstenrecht in te schakelen. Wilt u een detacheringsovereenkomst opstellen, beoordelen, opzeggen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot de overeenkomst? Door te kiezen voor een ervaren detacheringsovereenkomst expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een detacheringsovereenkomst?

Een detacheringsovereenkomst lijkt sterk op een uitzendovereenkomst. Het idee is het zelfde: er is een medewerker, een uitlener (het detacheringsbureau) en een inlener (de onderneming waar de werknemer te werk wordt gesteld). Het detacheringsbureau zal op zoek gaan naar klussen die de medewerker bij opdrachtgevers kan uitvoeren. De opdrachtgever, die dan de inlener wordt, legt de medewerker precies uit wat hij of zij moet doen en hoe dat moet gebeuren. De inlener is ook degene die toezicht houdt op de medewerker. De inlener moet de medewerker goed behandelen en mag deze niet benadelen ten opzichte van ‘eigen’ medewerkers.

Geschillen omtrent de detacheringsovereenkomst

Het kan gebeuren dat er een geschil rijst omtrent de detacheringsovereenkomst. Het kan überhaupt al onduidelijk zijn of er wel sprake is van een detacheringsovereenkomst, of van een gewone arbeidsovereenkomst. Ook kan het gebeuren dat één van de partijen failliet gaat; wie moet dan het loon doorbetalen? En wat als het werk niet bevalt, kunt u dan weigeren nog langer bij die opdrachtgever te werken? Het zijn allemaal vragen waar veelal wel een antwoord in het contract op is te vinden. Toch kan het raadzaam zijn om juridisch advies bij Advocatenkantoren.nl in te wisselen. Het contract mag namelijk niet zomaar alles bepalen; men is gebonden aan wet- en regelgeving.

Het opstellen van een detacheringsovereenkomst

Ook bij het opstellen van een detacheringsovereenkomst is deskundig advies onontbeerlijk. Een niet goed opgesteld contract kan tal van vervelende consequenties met zich brengen. Denk maar aan aansprakelijkheid voor de werknemer, doorbetaling van het loon bij ziekte, en ga zo maar door.

Deskundige detacheringsovereenkomst advocaat nodig?

Als u denkt een detacheringsovereenkomst advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in detacheringsovereenkomsten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het overeenkomstenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van detacheringsovereenkomst specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige detacheringsovereenkomst advocaten.

Kom in contact met een detacheringsovereenkomst specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De detacheringsovereenkomst advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN