•  
     

6 detacheringsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Detacheringsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE DETACHERINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde detacheringsovereenkomst advocaten. Zoekt u naar een deskundige detacheringsovereenkomst advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat detacheringsovereenkomst

Experts in detacheringsovereenkomsten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde detacheringsovereenkomst advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het overeenkomstenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het overeenkomstenrecht in te schakelen. Wilt u een detacheringsovereenkomst opstellen, beoordelen, opzeggen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot de overeenkomst? Door te kiezen voor een ervaren detacheringsovereenkomst expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een detacheringsovereenkomst?

Een detacheringsovereenkomst lijkt sterk op een uitzendovereenkomst. Het idee is het zelfde: er is een medewerker, een uitlener (het detacheringsbureau) en een inlener (de onderneming waar de werknemer te werk wordt gesteld). Het detacheringsbureau zal op zoek gaan naar klussen die de medewerker bij opdrachtgevers kan uitvoeren. De opdrachtgever, die dan de inlener wordt, legt de medewerker precies uit wat hij of zij moet doen en hoe dat moet gebeuren. De inlener is ook degene die toezicht houdt op de medewerker. De inlener moet de medewerker goed behandelen en mag deze niet benadelen ten opzichte van ‘eigen’ medewerkers.

Geschillen omtrent de detacheringsovereenkomst

Het kan gebeuren dat er een geschil rijst omtrent de detacheringsovereenkomst. Het kan überhaupt al onduidelijk zijn of er wel sprake is van een detacheringsovereenkomst, of van een gewone arbeidsovereenkomst. Ook kan het gebeuren dat één van de partijen failliet gaat; wie moet dan het loon doorbetalen? En wat als het werk niet bevalt, kunt u dan weigeren nog langer bij die opdrachtgever te werken? Het zijn allemaal vragen waar veelal wel een antwoord in het contract op is te vinden. Toch kan het raadzaam zijn om juridisch advies bij Advocatenkantoren.nl in te wisselen. Het contract mag namelijk niet zomaar alles bepalen; men is gebonden aan wet- en regelgeving.

Het opstellen van een detacheringsovereenkomst

Ook bij het opstellen van een detacheringsovereenkomst is deskundig advies onontbeerlijk. Een niet goed opgesteld contract kan tal van vervelende consequenties met zich brengen. Denk maar aan aansprakelijkheid voor de werknemer, doorbetaling van het loon bij ziekte, en ga zo maar door.

Deskundige detacheringsovereenkomst advocaat nodig?

Als u denkt een detacheringsovereenkomst advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in detacheringsovereenkomsten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het overeenkomstenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van detacheringsovereenkomst specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige detacheringsovereenkomst advocaten.

Kom in contact met een detacheringsovereenkomst specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De detacheringsovereenkomst advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN