7 goederen- en zakenrecht advocaten
GEVONDEN

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
Roxy de Weijer
NIVOX Advocaten
Boerhaavelaan 40, 2713 HX, Zoetermeer
Profiel Contact 265,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Goederen- en zakenrecht advocaten

GESPECIALISEERDE GOEDEREN- EN ZAKENRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat goederenrecht en zakenrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten goederen- en zakenrecht in uw regio.

Advocaat goederenrecht zakenrecht

Heeft u te maken met het goederen en zakenrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde goederen- en zakenrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met goederen- en zakenrecht als expertise. Het goederen- en zakenrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het goederen- en zakenrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van goederen- en zakenrechtszaak.

Wat is goederen en zakenrecht?

Het goederenrecht is een gesloten rechtsgebied binnen het privaatrecht. Het is gesloten omdat er maar een bepaald aantal rechten op een goed zijn te vestigen en omdat die rechten maar op een bepaald aantal manieren kunnen ontstaan en tenietgaan. Er is dus weinig vrijheid voor partijen om zelf te bepalen welke rechten op een goed worden gevestigd.

Niet alle afspraken zijn geldig binnen het goederen- en zakenrecht

Dat betekent dat partijen moeten opletten of een afspraak wel binnen het goederenrecht past. Zo is het onmogelijk om de eigendom van een woning aan partij A te geven en de eigendom van een specifiek kozijn aan partij B te geven. Dat zou flexibele vormen van financiering bieden, maar dat kan dus goederenrechtelijk gezien niet. Het kozijn is onderdeel van de woning en is daarmee per definitie onderdeel van het eigendomsrecht van partij A.

Het belang van een advocaat in het goederen- en zakenrecht

Het is daarom van belang dat een advocaat van Advocatenkantoren.nl met het goederen- en zakenrecht als specialisatie, de plannen vooraf bekijkt. Zeker bij grotere belangen is het belangrijk dat de zaken goed kloppen en er geen fouten worden gemaakt. Die fouten kunnen immers duur uitpakken en bijvoorbeeld betekenen dat er geen pand- of hypotheekrecht is, terwijl men ervan uitgang dat dit wel degelijk het geval zou zijn.

Advocaat goederen- en zakenrecht nodig?

De vertoonde goederenrecht en zakenrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het goederenrecht en zakenrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uw aanvraag zal vervolgens worden beoordeeld. Onze juridische medewerkers kunnen telefonisch contact met u opnemen om uw zaak te bespreken. Twijfelt u over welke advocaat u moet kiezen of staan er geen advocaten vermeld? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij u verder kunnen helpen met het vinden van een geschikte advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren goederen en zakenrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren goederen en zakenrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde goederen en zakenrecht advocaten.

Specialismen

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •