•  
     

29 koopovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Lisa Bosscher Specialist
Lisa Bosscher
Oass Advocaten
Mercatorplein 33-35, 1057 BZ, Amsterdam
Profiel Contact 195,00 p/u
Laurens van Til
Laurens van Til
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Jacqueline Bekooij
Jacqueline Bekooij
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Klaas Renssen Specialist
Klaas Renssen
Vier Advocaten
Koninginnegracht 53, 2514 AE, Den Haag
Jim Frielink
Jim Frielink
Quest Advocaten
Pedro de Medinalaan 63, 1086 XP, Amsterdam

Koopovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE KOOPOVEREENKOMST ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde koopovereenkomst advocaten. Zoekt u naar een deskundige koopovereenkomst advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat koopovereenkomst

Experts in koopovereenkomsten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde koopovereenkomst advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het overeenkomstenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het overeenkomstenrecht in te schakelen. Wilt u een koopovereenkomst opstellen, beoordelen, wijzigen, opzeggen of heeft u een geschil met betrekking tot de overeenkomst? Door te kiezen voor een ervaren koopovereenkomst expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Koopovereenkomst

In een koopovereenkomst wordt vastgelegd wat precies door wie verkocht wordt tegen welke voorwaarden. We sluiten in het dagelijks leven tal van koopovereenkomsten, vaak zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Denk maar eens aan een brood dat u koopt in de supermarkt, of een kop koffie bij de lokale koffietent. Van sommige koopovereenkomsten zijn we ons meer bewust. Denk bijvoorbeeld aan de koop van een woning.

Bijzondere eisen voor de consumentenkoop van een woning

Wanneer een consument een woning koopt, moet de koop schriftelijk worden vastgelegd. Een mondelinge koopovereenkomst kan dus niet over de consumentenkoop van een woning gaan. Ook gelden andere voorwaarden, en kan bijvoorbeeld de koper de koopovereenkomst nog na het ondertekenen binnen een paar dagen ontbinden. De koper kan aanvullende ontbindende voorwaarden opstellen, bijvoorbeeld met betrekking tot financiering. Het is raadzaam om die voorwaarden goed op te stellen, want zeker in geval van de koop van een huis gaat het vaak om veel geld. Een fout kan dan veel geld kosten.

Het opstellen van een koopovereenkomst

Veelal zal de makelaar helpen bij het opstellen van de koopovereenkomst, of dit overlaten aan de notaris. Toch kan het raadzaam zijn om een advocaat naar de koopovereenkomst te laten kijken. Denk bijvoorbeeld aan het geval waarin je bijzonder ontbindende voorwaarden wil laten opnemen of wil kijken of het contract wel in orde is.

Deskundige koopovereenkomst advocaat nodig?

Als u denkt een koopovereenkomst advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in koopovereenkomsten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het overeenkomstenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van koopovereenkomst specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige koopovereenkomst advocaten.

Kom in contact met een koopovereenkomst specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De koopovereenkomst advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN