•  
     

10 ruilovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Olaf Schauten Specialist
Olaf Schauten
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Emilie van Kempen Specialist
Emilie van Kempen
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Henk Dekker
Henk Dekker
WiseMen Advocaten
Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA, Den Haag
Profiel Contact 225,00 p/u
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
Eef Ong
Eef Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 190,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Ruilovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE RUILOVEREENKOMST ADVOCATEN

Bij Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde ruilovereenkomst advocaten. Zoekt u naar een deskundige ruilovereenkomst advocaat? Kies de meest geschikte advocaat voor uw rechtsvraag of zaak!

Advocaat ruilovereenkomst

Experts in ruilovereenkomsten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde ruilovereenkomst advocaat voor een juridisch geschil, zaak en/of rechtsvraag? Vind en vergelijk overzichtelijk advocaten met specialistische kennis over het overeenkomstenrecht. De Nederlandse wet- en regelgeving is vaak onderhevig aan wijzigingen, waardoor het verstandig is om een ervaren advocaat met actuele kennis van zaken over het overeenkomstenrecht in te schakelen. Wilt u een ruilovereenkomst opstellen, beoordelen, wijzigen of heeft u een geschil met betrekking tot de overeenkomst? Door te kiezen voor een ervaren ruilovereenkomst expert bent u verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat is een ruilovereenkomst?

Een ruilovereenkomst is een overeenkomst waarin een ruilafspraak is vastgelegd. Dat klinkt wat overdreven, omdat men meestal aan kleine ruilafspraken denkt. Het gaat echter vaak om grote zaken, zoals het ruilen van onroerend goed. Er wordt niet betaald in geld, maar betaald in een ander goed.

Waarom wordt niet voor twee koopovereenkomsten gekozen?

Een ruil kan in principe ook als twee koopovereenkomsten gesloten worden. De ene partij verkoopt object X voor bedrag Y, de andere partij verkoopt object Z voor eveneens bedrag Y. Het nadeel hiervan is echter dat wanneer een van beide partijen niet nakomt, de ander alsnog moet nakomen. U hebt dan wel uw zaak weggegeven, maar krijgt niet de andere zaak ervoor terug. Ook kan het zijn dat het bedrag Y te laag of juist te hoog is gekozen, waardoor het voor de ene partij aantrekkelijk wordt om toch niet te ruilen. Hij heeft dan immers al het object gekocht of verkocht voor een aantrekkelijk geldbedrag. In een ruilovereenkomst staat precies die ruil centraal, en is ook duidelijk dat beide partijen de zaken willen omruilen.

Wat moet in een ruilovereenkomst worden beschreven?

In een ruilovereenkomst moet uiteraard worden beschreven wat precies geruild wordt. Wees hier zeer zorgvuldig in. Het is aan te raden om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om de afspraken juridisch dicht te timmeren zodat u niet voor verrassingen komt te staan als de wederpartij niet nakomt.

Deskundige ruilovereenkomst advocaat nodig?

Als u denkt een ruilovereenkomst advocaat nodig te hebben, kunt u deze vrijblijvend benaderen via ons platform. De vertoonde advocaten zijn gespecialiseerd in ruilovereenkomsten en zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving binnen het overeenkomstenrecht. Krijgt u te maken met een juridisch vraagstuk en zoekt u hiervoor een advocaat? Onze specialisten staan voor uw klaar! Selecteer een regio om direct een expert in uw buurt te vinden. In ons overzicht van ruilovereenkomst specialisten kunt u de advocaten overzichtelijk vergelijken op tarief, locatie, ervaring en specialisme. Op Advocatenkantoren.nl zijn geen juristen te vinden, maar uitsluitend deskundige ruilovereenkomst advocaten.

Kom in contact met een ruilovereenkomst specialist

Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag direct naar de meest geschikte advocaat. De ruilovereenkomst advocaten bieden juridische ondersteuning en diensten aan voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen. Benader de advocaat via het contactformulier of neem direct telefonisch contact op. Op het profiel van de door u gekozen advocaat vindt u aanvullende informatie over de advocaat en het advocatenkantoor waarbij de advocaat werkzaam is.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN