•  
     

5 zaakschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Zaakschade advocaten

GESPECIALISEERDE ZAAKSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat zaakschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten zaakschade in uw regio.

Advocaat zaakschade

Heeft u te maken met zaakschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde zaakschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met zaakschade als expertise. Het zaakschade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van zaakschade.

Wat is zaakschade?

Zaakschade is een ander woord voor materiële schade. Het gaat om schade aan materiële spullen, dus aan zaken. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een auto, een gebarsten ruit of een in brand gevlogen pand. Dat is allemaal zaakschade die mogelijk op de veroorzaker van de onrechtmatige daad verhaald kan worden.

Begroting van de zaakschade

Er kan schade optreden aan een auto of schade aan een andere zaak, maar soms is het lastig om die schade te begroten. Dat moet natuurlijk wel gebeuren om het bedrag van schadevergoeding vast te kunnen stellen. Gelukkig zijn er in de juridische praktijk handvatten opgesteld om die schade efficiënt te kunnen begroten. Er zijn tal van regels om die schade vast te kunnen stellen en een ervaren advocaat kent die regels en kan u dus helpen om de schade te begroten.

Welke zaakschade kan verhaald worden op de dader?

In beginsel kan alle schade die u lijdt door toedoen van een ander verhaald worden op de veroorzaker van die schade. Er zijn echter nogal wat uitzonderingen en ook weer uitzonderingen op uitzonderingen. Daarom is het goed om een advocaat met veel kennis van zaken in te schakelen. U vindt deze advocaat op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat zaakschade nodig?

De vertoonde zaakschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het zaakschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de zaakschade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat zaakschade.

Advocaten en advocatenkantoren zaakschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren zaakschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde zaakschade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN