•  
     

10 overlijdensschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Overlijdensschade advocaten

GESPECIALISEERDE OVERLIJDENSSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat overlijdensschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten overlijdensschade in uw regio.

Advocaat overlijdensschade

Heeft u te maken met overlijdensschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde overlijdensschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met overlijdensschade als expertise. Het overlijdensschade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van overlijdensschade.

Wat is overlijdensschade?

Wanneer iemand komt te overlijden, kan daardoor overlijdensschade ontstaan. In beginsel is die schade enkel te verhalen wanneer iemand voor het overlijden verantwoordelijk is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan overlijden na een medische fout of overlijden na een ongeval.

Wie kan overlijdensschade claimen?

Niet iedereen kan zomaar overlijdensschade claimen. Het moet gaan om iemand die in een nauwe relatie staat tot de overledene. Dat betreft een beperkte kring van personen; het moet gaan om de echtgenoot/echtgenote of geregistreerd partner, een minderjarig kind of andere gezinsleden en bloedverwanten wanneer de overledene financieel voor hen zorgde en dat ook zou blijven doen.

Vormen van overlijdensschade

Lang niet elke schade kan onder overlijdensschade verhaald worden. Er zijn eigenlijk maar twee schadeposten. Allereerst de kosten van de uitvaart. Het gaat dan om de kosten voor een eventuele rouwdienst en de teraardebestelling of crematie. Gemiddeld gaat het hier om een bedrag rond de € 7.500.

Daarnaast kunt u recht hebben op schadevergoeding voor gederfd levensonderhoud. Wanneer de overledene een ander financieel onderhoudt, heeft die ander recht op schadevergoeding door het wegvallen van de overledene.

Andere schade komt niet voor vergoeding in aanmerking. Voor het enkele overlijden (dus het verdriet om iemand te moeten missen) wordt helaas geen schadevergoeding uitgekeerd.

Wilt u weten welke schade er in uw concrete situatie verhaald kan worden? Neem dan contact op met een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat overlijdensschade nodig?

De vertoonde overlijdensschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het overlijdensschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de overlijdensschade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat overlijdensschade.

Advocaten en advocatenkantoren overlijdensschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren overlijdensschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde overlijdensschade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN