•  
     

10 letselschade na mishandeling advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Letselschade na mishandeling advocaten

GESPECIALISEERDE LETSELSCHADE NA MISHANDELING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat letselschade na mishandeling? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten letselschade na mishandeling in uw regio.

Advocaat letselschade na mishandeling

Heeft u te maken met een mishandeling en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde letselschade na mishandeling advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met letselschade na mishandeling als expertise. Het letselschade na mishandeling is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van letselschade na mishandeling.

Letselschade na mishandeling

In Nederland worden nog steeds vele mensen mishandeld. Dat gebeurt soms buitenshuis op straat, maar misschien nog wel vaker binnenshuis, zonder dat anderen er van op de hoogte zijn. Vaak overleeft men de mishandeling, maar soms komt iemand te overlijden aan de gevolgen van de mishandeling. De slachtoffers kunnen in aanmerking komen voor een schadevergoeding voor het opgelopen letsel.

Voeging in het strafproces

Een slachtoffer kan twee wegen bewandelen wanneer hij letselschade heeft opgelopen door een mishandeling. Wanneer de dader strafrechtelijk, dus door het Openbaar Ministerie, wordt vervolgd, kan het slachtoffer zich met zijn claim voegen in het strafproces. Het hoofddoel van deze procedure is om het slachtoffer te straffen voor zijn mishandeling, maar daarnaast wordt ook uw claim behandeld. Omdat dit het strafrecht betreft, zal de rechter niet uitvoerig uw claim kunnen behandelen en moet een claim voor deze route dus eenvoudig van aard zijn. Het grote voordeel van voegen in het strafproces is dat de kosten lager zijn (u hoeft niet zelf een proces te beginnen) en dat een eventuele schadevergoeding door de Staat wordt voorgeschoten als de dader niet binnen enkele maanden na de uitspraak betaalt.

Civiele procedure

Daar tegenover staat een civiele procedure, waarbij het slachtoffer zelf de dader aansprakelijk stelt. Hierbij zijn de juridische kosten hoger, is er geen mogelijkheid om de schadevergoeding voorgeschoten te krijgen en kan het dus zijn dat de dader niet kan betalen, zeker als het om een groot bedrag gaat. Wel kan de rechter uitvoeriger op uw claim ingaan en kunnen dus ook meer ingewikkelde claims worden behandeld.

De advocaten van Advocatenkantoren.nl kennen uiteraard beide procedures en zullen u adviseren voor welke route u het beste kunt gaan om optimaal resultaat te bereiken.

Advocaat letselschade na mishandeling nodig?

De vertoonde letselschade na mishandeling specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het letselschade na mishandeling in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de letselschade na mishandeling advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat letselschade na mishandeling.

Advocaten en advocatenkantoren letselschade na mishandeling

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren letselschade na mishandeling op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde letselschade na mishandeling advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN