•  
     

10 psychische schade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Psychische schade advocaten

GESPECIALISEERDE PSYCHISCHE SCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat psychische schade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten psychische schade in uw regio.

Advocaat psychische schade

Heeft u te maken met psychische schade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde psychische schade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met psychische schade als expertise. Het psychische schade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van psychische schade.

Psychische schade

Wanneer u psychische en emotionele schade hebt geleden, kunt u recht hebben op vergoeding van deze immateriële schade. Die schadevergoeding bestaat uit een uitkering van smartengeld. Maar hoe hoog is die vergoeding precies? Want hoeveel geld moet er tegenover bepaalde psychische schade staan?

Over welke schade gaat het?

Het kan over tal van vormen van psychische schade gaan. Denkt u bijvoorbeeld aan psychische schade na mishandeling, psychische schade door werkgever, psychische schade door huiselijk geweld, psychische schade na abortus, psychische schade pesten of aan psychische schade na ontslag. Kortom: zolang er een onrechtmatige daad jegens u is gepleegd en u psychische schade hebt, kunt u die psychische schade claimen.

Niet altijd recht op smartengeld

Het lijkt nu eenvoudig: wanneer u psychische schade hebt, krijgt u schadevergoeding. Zo eenvoudig is het echter veelal niet. Het is immers de gedachte van de wetgever dat ook weer niet teveel mensen recht moeten hebben op schadevergoeding. Zo heeft in beginsel enkel het slachtoffer zelf recht op vergoeding van psychische schade, en dan moet die schade ook nog eens voldoende ernstig zijn. Dat zijn veel open normen die door de rechter nader ingevuld dienen te worden. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan op de invulling van die begrippen anticiperen en aangeven wat de kans van slagen is van een bepaalde claim.

Advocaat psychische schade nodig?

De vertoonde psychische schade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het psychische schade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de psychische schade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat psychische schade.

Advocaten en advocatenkantoren psychische schade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren psychische schade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde psychische schade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN