•  
     

5 shockschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Shockschade advocaten

GESPECIALISEERDE SHOCKSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat shockschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten shockschade in uw regio.

Advocaat shockschade

Heeft u te maken met shockschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde shockschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met shockschade als expertise. Het shockschade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van shockschade.

Wat is shockschade?

Men spreekt van shockschade als iemand een ongeval heeft waargenomen, of direct geconfronteerd is met de rechtstreekse gevolgen ervan, en daardoor schade is ontstaan. Men spreekt ook wel van confrontatieschade. Het kan bijvoorbeeld gaan om een moeder die haar buitenspelende kind aangereden ziet worden door een taxibusje. Zelf is de moeder in directe zin geen slachtoffer (ze is zelf niet aangereden), maar ze kan wel recht hebben op vergoeding van shockschade omdat ze direct naar de plaats des onheils is gerend en daar geconfronteerd is met het levenloze lichaam van haar kind.

De voorwaarden voor shockschade

Niet iedereen heeft zomaar recht op vergoeding van shockschade. Er is een aantal voorwaarden waaraan moet zijn voldaan. Zo moet er allereerst een ernstig ongeval hebben plaatsgevonden, waarbij iemand ernstig gewond is geraakt of is komen te overlijden. De betrokkene moet het ongeval zelf hebben waargenomen of kort na het ongeval ter plaatse zijn gekomen en geconfronteerd zijn met de ernstige gevolgen van dat ongeval. Ook moet daardoor een emotionele schok teweeg zijn gebracht. Ten slotte moet er sprake zijn van een ernstige mate van geestelijk letsel.

Gecompliceerde zaken

Het gaat veelal om lastige zaken doordat de voorwaarden voor vergoeding van shockschade enerzijds erg open zijn, maar anderzijds in latere jurisprudentie verder zijn ingevuld. U kunt dus het beste contact opnemen met een ervaren shockschade advocaat, te vinden op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat shockschade nodig?

De vertoonde shockschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het shockschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de shockschade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat shockschade.

Advocaten en advocatenkantoren shockschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren shockschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde shockschade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN