•  
     

5 gebeten door hond advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Gebeten door hond advocaten

GESPECIALISEERDE GEBETEN DOOR HOND ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat gebeten door hond? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten gebeten door hond in uw regio.

Advocaat hondenbeet

Heeft u te maken met een gebeten door hond en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde gebeten door hond advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met gebeten door hond als expertise. Het gebeten door hond is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een gebeten door hond.

Gebeten door hond

Een hondenbeet kan voor veel schade zorgen. Allereerst moet de beet zelf al behandeld worden, wat voor onnodige zorgkosten kan zorgen. Daarnaast kan een hondenbeet leiden tot een infectie, lelijke littekens, schrik en angstgevoelens. Plus veelal is kleding beschadigd geraakt doordat de hond door de kleding heen heeft gebeten. Maar welke schade is allemaal te verhalen en op wie kan die schade verhaald worden?

Schade door hondenbeet

In beginsel kan alle schade die door een hondenbeet is ontstaan, verhaald worden op de bezitter van die hond. Er kunnen echter lastige situaties ontstaan wanneer niet duidelijk is van wie de hond is of het slachtoffer zelf misschien op enige wijze de reactie van de hond heeft uitgelokt. Want kan het baasje er wat aan doen dat een poeslieve hond ineens agressief wordt als iemand de hond op een bedreigende manier benadert? En wat als een inbreker door de hond wordt gebeten? Of een kind aan de staart van de hond trekt en vervolgens gebeten wordt?

Lastige casussen met grote gevolgen

Toch kan een hondenbeet voor veel schade zorgen en is het dus belangrijk dat de lastige casus zo goed mogelijk wordt behandeld. Op Advocatenkantoren.nl vindt u deskundige advocaten die u daarbij kunnen helpen.

Advocaat gebeten door hond nodig?

De vertoonde gebeten door hond specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het gebeten door hond in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de gebeten door hond advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gebeten door hond.

Advocaten en advocatenkantoren gebeten door hond

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren gebeten door hond op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde gebeten door hond advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN