•  
     

9 personenschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Personenschade advocaten

GESPECIALISEERDE PERSONENSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat personenschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten personenschade in uw regio.

Advocaat personenschade

Heeft u te maken met personenschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde personenschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met personenschade als expertise. Het personenschade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van personenschade.

Wat is personenschade?

Eigenlijk bestaan er twee vormen van schade. Er is zogenaamde zaakschade waarbij schade is ontstaan aan zaken (ook wel materiële schade genoemd) en er is personenschade waarbij schade is ontstaan aan personen (ook wel immateriële schade genoemd). Deze personenschade kan weer worden onderverdeeld in letselschade en overlijdensschade.

Letselschade

Letselschade is schade door ontstaan letsel. Een slachtoffer van een ongeval moet misschien een ledemaat missen, heeft voortdurend pijn in de nek of kan niet goed meer lopen. Dat is letselschade waarvoor schadevergoeding op zijn plaats kan zijn. Die schadevergoeding is niet alleen aan de orde als het letsel blijvend is, maar ook wanneer het letsel naar verloop van tijd weer genezen is of genezen kan worden.

Overlijdensschade

Wanneer het slachtoffer is overleden, kunnen nabestaanden recht hebben op de vergoeding van overlijdensschade. In de eerste plaats gaat het om de kosten die gemaakt zijn voor de lijkbezorging van de overledene. Denk hierbij aan de kosten voor een kist, gedenksteen en rouwplechtigheid. Daarnaast kan een schadevergoeding worden gevorderd wanneer de overledene financieel anderen verzorgde.

Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor meer informatie over personenschade en om een inschatting te maken van uw specifieke casus.

Advocaat personenschade nodig?

De vertoonde personenschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het personenschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de personenschade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat personenschade.

Advocaten en advocatenkantoren personenschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren personenschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde personenschade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN