•  
     

10 deelgeschilprocedure advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Deelgeschilprocedure advocaten

GESPECIALISEERDE DEELGESCHILPROCEDURE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat deelgeschilprocedure? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten deelgeschilprocedure in uw regio.

Advocaat deelgeschilprocedure

Heeft u te maken met een deelgeschilprocedure en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde deelgeschilprocedure advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met deelgeschilprocedure als expertise. Het deelgeschilprocedure is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een deelgeschilprocedure.

Wat is een deelgeschilprocedure?

Een deelgeschilprocedure is precies wat het woord al aangeeft: een procedure over een deelgeschil. Een ‘normale’ procedure gaat vaak over diverse geschillen. Soms kan het zo zijn dat een verzekeraar en een slachtoffer onderling proberen te schikken, maar dat men het over een bepaald punt niet eens wordt. Het is dan niet de bedoeling van partijen om de volledige zaak voor de rechter te brengen. Dat kan overigens mede een financieel ingegeven keuze zijn. Een deelgeschilprocedure is immers veelal goedkoper dan een bodemprocedure.

Wat kan een deelgeschil zijn bij letselschade?

Een deelgeschil kan eigenlijk alles zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan over de hoogte van een schadevergoeding, of over de aansprakelijkheid, over de eigen schuld of over de schadebeperkingsplicht. Kortom: elk onderdeel van een normale bodemprocedure kan in een deelgeschilprocedure aan de orde komen.

De kosten van de deelgeschilprocedure

Bij een deelgeschilprocedure zullen de kosten doorgaans door de aansprakelijke partij moeten worden betaald. De advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, lichten u uiteraard uitvoerig voor over de mogelijkheden om de kosten op de aansprakelijke partij te verhalen.

Advocaat deelgeschilprocedure nodig?

De vertoonde deelgeschilprocedure specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het deelgeschilprocedure in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de deelgeschilprocedure advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat deelgeschilprocedure.

Advocaten en advocatenkantoren deelgeschilprocedure

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren deelgeschilprocedure op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde deelgeschilprocedure advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN