•  
     

10 loonschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Loonschade advocaten

GESPECIALISEERDE LOONSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat loonschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten loonschade in uw regio.

Advocaat loonschade

Heeft u te maken met loonschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde loonschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met loonschade als expertise. Het loonschade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van loonschade.

Wat is loonschade?

Loonschade is de schade die de werkgever lijdt doordat de medewerker door toedoen van een ander niet meer kan werken. De werkgever moet dan immers de werknemer wel gewoon doorbetalen, behoudens uitzonderingen, zodat de werkgever met een forse kostenpost zit opgezadeld. De werkgever kan alsnog de schade die hij lijdt verhalen op de aansprakelijke persoon.

In welke gevallen is sprake van loonschade?

Lang niet bij elk ongeval zal sprake zijn van loonschade. Er zijn tal van scenario’s te bedenken waarbij veel vragen kunnen ontstaan aan de kant van de aansprakelijke en aan de kant van de werkgever. Want stel dat iemand een sport beoefent maar door de fout van een ander bijvoorbeeld een ledemaat breekt, is die ander daar dan ook voor aansprakelijk? Of is dat de fout van de persoon die ervoor koos om de sport te beoefenen?

Welk loon kan worden gevorderd?

In beginsel kan het volledige nettoloon van de werknemer worden gevorderd bij de aansprakelijke persoon. De werkgeverslasten kunnen niet verhaald worden en komen dus alsnog voor rekening van de werkgever. Ook kan het zijn dat de werkgever opdrachten misloopt en klanten moet teleurstellen omdat hij minder productiecapaciteit heeft. Ook die kosten kunnen niet op de derde worden verhaald. Dat geldt ook voor misgelopen winst, extra kosten om een vervangende werknemer in te huren, en ga zo maar door.

Er kunnen echter nog andere kosten bij de werkgever ontstaan die ook bij de aansprakelijke persoon kunnen worden verhaald. U kunt voor meer informatie hierover het beste contact opnemen met een advocaat van Advocatenkantoren.nl die in loonschade is gespecialiseerd. Zo weet u zeker dat u zoveel mogelijk van de schade op de aansprakelijke persoon kunt verhalen.

Advocaat loonschade nodig?

De vertoonde loonschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het loonschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de loonschade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat loonschade.

Advocaten en advocatenkantoren loonschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren loonschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde loonschade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN