3 loonschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 32-34, 6211 PE, Maastricht
Profiel Contact 245,00 p/u
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Loonschade advocaten

GESPECIALISEERDE LOONSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat loonschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten loonschade in uw regio.

Advocaat loonschade

Heeft u loonschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde loonschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met loonschade als expertise. Het schadevergoedingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Diverse getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van loonschade.

Wat is loonschade?

Loonschade is de schade die de werkgever lijdt doordat de medewerker door toedoen van een ander niet meer kan werken. De werkgever moet dan immers de werknemer wel gewoon doorbetalen, behoudens uitzonderingen, zodat de werkgever met een forse kostenpost zit opgezadeld. De werkgever kan alsnog de schade die hij lijdt verhalen op de aansprakelijke persoon.

In welke gevallen is sprake van loonschade?

Lang niet bij elk ongeval zal sprake zijn van loonschade. Er zijn tal van scenario’s te bedenken waarbij veel vragen kunnen ontstaan aan de kant van de aansprakelijke en aan de kant van de werkgever. Want stel dat iemand een sport beoefent maar door de fout van een ander bijvoorbeeld een ledemaat breekt, is die ander daar dan ook voor aansprakelijk? Of is dat de fout van de persoon die ervoor koos om de sport te beoefenen?

Welk loon kan worden gevorderd?

In beginsel kan het volledige nettoloon van de werknemer worden gevorderd bij de aansprakelijke persoon. De werkgeverslasten kunnen niet verhaald worden en komen dus alsnog voor rekening van de werkgever. Ook kan het zijn dat de werkgever opdrachten misloopt en klanten moet teleurstellen omdat hij minder productiecapaciteit heeft. Ook die kosten kunnen niet op de derde worden verhaald. Dat geldt ook voor misgelopen winst, extra kosten om een vervangende werknemer in te huren, en ga zo maar door.

Er kunnen echter nog andere kosten bij de werkgever ontstaan die ook bij de aansprakelijke persoon kunnen worden verhaald. U kunt voor meer informatie hierover het beste contact opnemen met een advocaat van Advocatenkantoren.nl die in loonschade is gespecialiseerd. Zo weet u zeker dat u zoveel mogelijk van de schade op de aansprakelijke persoon kunt verhalen.

Advocaat loonschade nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van loonschade specialisten. Voor een goede match met een loonschade advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een loonschade advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren loonschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend loonschade advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •