•  
     

10 affectieschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Affectieschade advocaten

GESPECIALISEERDE AFFECTIESCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat affectieschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten affectieschade in uw regio.

Advocaat affectieschade

Heeft u te maken met affectieschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde affectieschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met affectieschade als expertise. Het affectieschade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van affectieschade.

Wat is affectieschade?

Affectieschade is de immateriële schade die ontstaat door het verdriet dat veroorzaakt is doordat een naaste is komen te overlijden of ernstig gewond is geraakt door een gebeurtenis waar een ander voor aansprakelijk is. Het gaat dus niet om schade doordat u getuige geweest bent van een ongeval of mogelijk zelf ook slachtoffer bent, maar puur om het verdriet om een naaste te moeten missen.

Affectieschade naar huidig recht niet vergoed

Er is een Wetsvoorstel Affectieschade in behandeling, waarin wordt voorgesteld om voor een kleine kring van personen (de directe naasten van het slachtoffer) een schadevergoeding uit te keren. Dit gaat om een normbedrag die verder niet begroot hoeft te worden door de eisende partij. Daar is voor gekozen omdat anders de suggestie gewekt zou worden dat het een schadevergoeding is voor het moeten missen van de naaste. De naaste zal in de ogen van de nabestaanden onvervangbaar zijn en dus moet ook niet de suggestie worden gewekt dat dit de bedoeling is van de affectieschade. Het bedrag staat momenteel niet vast omdat het wetsvoorstel nog niet is doorgevoerd, maar te denken valt aan een bedrag rond de € 20.000 per naaste.

Mogelijkheden binnen het huidige recht

Wel kunt u mogelijk andere schade verhalen die u hebt opgelopen, zolang verhaal van affectieschade niet mogelijk is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u getuige was bij een ongeval of zelf ook psychische schade hebt opgelopen. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor deskundig en persoonlijk advies op maat.

Advocaat affectieschade nodig?

De vertoonde affectieschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het affectieschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de affectieschade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat affectieschade.

Advocaten en advocatenkantoren affectieschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren affectieschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde affectieschade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN