3 affectieschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 32-34, 6211 PE, Maastricht
Profiel Contact 245,00 p/u
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Affectieschade advocaten

GESPECIALISEERDE AFFECTIESCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat affectieschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten affectieschade in uw regio.

Advocaat affectieschade

Heeft u te maken met affectieschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde affectieschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met affectieschade als expertise. Het letselschaderecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Op Advocatenkantoren.nl vindt u tevens diverse advocaten die zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van affectieschade.

Wat is affectieschade?

Affectieschade is de immateriële schade die ontstaat door het verdriet dat veroorzaakt is doordat een naaste is komen te overlijden of ernstig gewond is geraakt door een gebeurtenis waar een ander voor aansprakelijk is. Het gaat dus niet om schade doordat u getuige geweest bent van een ongeval of mogelijk zelf ook slachtoffer bent, maar puur om het verdriet om een naaste te moeten missen.

Affectieschade naar huidig recht niet vergoed

Er is een Wetsvoorstel Affectieschade in behandeling, waarin wordt voorgesteld om voor een kleine kring van personen (de directe naasten van het slachtoffer) een schadevergoeding uit te keren. Dit gaat om een normbedrag die verder niet begroot hoeft te worden door de eisende partij. Daar is voor gekozen omdat anders de suggestie gewekt zou worden dat het een schadevergoeding is voor het moeten missen van de naaste. De naaste zal in de ogen van de nabestaanden onvervangbaar zijn en dus moet ook niet de suggestie worden gewekt dat dit de bedoeling is van de affectieschade. Het bedrag staat momenteel niet vast omdat het wetsvoorstel nog niet is doorgevoerd, maar te denken valt aan een bedrag rond de € 20.000 per naaste.

Mogelijkheden binnen het huidige recht

Wel kunt u mogelijk andere schade verhalen die u hebt opgelopen, zolang verhaal van affectieschade niet mogelijk is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u getuige was bij een ongeval of zelf ook psychische schade hebt opgelopen. Neem contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl voor deskundig en persoonlijk advies op maat.

Advocaat affectieschade nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van affectieschade specialisten. Voor een goede match met een affectieschade advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een affectieschade advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren affectieschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren affectieschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend affectieschade advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •