•  
     

10 studievertraging advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Studievertraging advocaten

GESPECIALISEERDE STUDIEVERTRAGING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat studievertraging? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten studievertraging in uw regio.

Advocaat studievertraging

Heeft u te maken met studievertraging en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde studievertraging advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met studievertraging als expertise. Het studievertraging is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van studievertraging.

Studievertraging

Het kan gebeuren dat u door een ongeval letsel hebt opgelopen en daardoor studievertraging oploopt. Die vertraging is niet altijd te verhalen op de verantwoordelijke voor het ongeval, maar in veel gevallen is dat wel zo. De Letselschade Richtlijn Studievertraging voorziet daarin en geeft aan wanneer er wel en wanneer er geen ruimte bestaat voor schadevergoeding.

Ingewikkelde regels zorgen voor ingewikkeld verhaal

Doordat er veel regels gelden bij het verhalen van schade door studievertraging, kan het lastig zijn om te begrijpen welke schade precies verhaald kan worden. Bovendien is het al heel lastig om een causaal verband aan te wijzen. Want wie zegt dat u die vertraging niet opgelopen zou hebben als er geen ongeval plaatsgevonden zou hebben? En misschien had u al studievertraging, maar wilde u juist weer alles op alles zetten om die vertraging in te lopen, maar gooide een ongeval roet in het eten. Hoe bewijst u dan dat er zonder ongeval geen studievertraging meer geweest zou zijn?

Ervaring met schadevergoeding door studievertraging

De advocaten die u op Advocatenkantoren.nl kunt vinden, hebben ervaring met het verhalen van schade door studievertraging. Neem daarom contact met een advocaat op voor advies op maat. Wellicht is er nog meer schade te verhalen bij de veroorzaker van het ongeval waar u zelf niet direct aan hebt gedacht.

Advocaat studievertraging nodig?

De vertoonde studievertraging specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het studievertraging in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de studievertraging advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat studievertraging.

Advocaten en advocatenkantoren studievertraging

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren studievertraging op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde studievertraging advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN