•  
     

10 brandschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Brandschade advocaten

GESPECIALISEERDE BRANDSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat brandschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten brandschade in uw regio.

Advocaat brandschade

Heeft u te maken met brandschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde brandschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met brandschade als expertise. Het brandschade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van brandschade.

Brandschade

Per jaar ontstaan er circa 7.000 branden. Dat zijn er zo’n 200 per dag. De gemiddelde schadepost bij een brand is € 22.000. Dat is veel geld, zeker als u beseft dat in een aantal gevallen de schadepost enorm is doordat een woning compleet uitbrandt, of het vuur overslaat naar andere woningen en meerdere woningen uitbranden of beschadigd raken. Maar wie is aansprakelijk voor die brandschade?

Brand bij uzelf of bij anderen

Als het goed is hebt u een brandverzekering afgesloten. Deze verzekering dekt de schade die het gevolg is van brand. Dat gebeurt wanneer de brand bij u is ontstaan, maar ook wanneer de brand bij de buren is ontstaan en u daar schade aan hebt ondervonden. Bijvoorbeeld schade door rook of schade doordat het vuur over is geslagen naar uw woning.

Wanneer de brand bij de buren is ontstaan, zal uw brandverzekeraar proberen de schade bij de verzekeraar van de buren te verhalen. Dat lukt misschien niet altijd, maar het risico daarvan ligt bij uw verzekeraar. U dient uw claim dus bij uw eigen verzekeraar in, zij regelen verder de rest.

Als u geen brandverzekering hebt

Hebt u geen brandverzekering, dan wordt het een lastiger verhaal. U zult dan zelf de buren aansprakelijk moeten stellen, waarbij zij dat waarschijnlijk weer op hun verzekeraar kunnen afwentelen. Neem een advocaat van Advocatenkantoren.nl in de arm om te zorgen voor een zo groot mogelijke kans op succesvol verhaal van uw schade.

Advocaat brandschade nodig?

De vertoonde brandschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het brandschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de brandschade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat brandschade.

Advocaten en advocatenkantoren brandschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren brandschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde brandschade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN