•  
     

10 inkomensschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Inkomensschade advocaten

GESPECIALISEERDE INKOMENSSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat inkomensschade? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten inkomensschade in uw regio.

Advocaat inkomensschade

Heeft u te maken met een inkomensschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde inkomensschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met inkomensschade als expertise. Het inkomensschade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een inkomensschade.

Wat is inkomensschade?

Een slachtoffer bij een ongeval kan vele vormen van schade lijden. Bij een verkeersongeval zal veelal schade aan het vervoersmiddel bestaan en bij een ernstig ongeval een verhoging in zorgkosten. Die schade is in beginsel allemaal te verhalen op de veroorzaker van het ongeval, maar hoe zit dat met inkomensschade?

Wat is inkomensschade?

Inkomensschade is schade die bestaat in een verminderd inkomen als gevolg van een ongeval. Het kan dan gaan om inkomensschade als gevolg van letselschade of bijvoorbeeld inkomensschade door arbeidsongeschiktheid. Wanneer u voorheen een bepaald jaarsalaris verdiende maar door het ongeval nog maar de helft kunt verdienen omdat u uw oude functie niet meer naar behoren kunt vervullen, kunt u die schade onder omstandigheden verhalen op de verantwoordelijke van het ongeval.

Inkomensschade geen jackpot

Wanneer een slachtoffer na een verkeersongeval inkomensschade lijdt, wordt er veelal een fors bedrag aan schadevergoeding toegekend. Personen die niet bij het ongeval betrokken zijn denken wellicht dat het slachtoffer een jackpot uitgekeerd krijgt, maar dat is zeker niet het geval. In Nederland geldt nog altijd het beginsel dat niet meer dan puur de vergoeding van schade wordt uitgekeerd, zodat het bedrag echt puur bedoeld is om de schade die bijvoorbeeld het gevolg is van verminderd inkomen te vergoeden. Het is dan ook ten zeerste aan te raden om te proberen die inkomensschade ten volle te verhalen, zodat u zelf met zo min mogelijk schade zit opgezadeld. Dat is immers wel zo eerlijk!

Kijk op Advocatenkantoren.nl voor ervaren advocaten die de kans op succes in uw zaak zo groot mogelijk maken.

Advocaat inkomensschade nodig?

De vertoonde inkomensschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het inkomensschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de inkomensschade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat inkomensschade.

Advocaten en advocatenkantoren inkomensschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren inkomensschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde inkomensschade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN