•  
     

10 whiplash advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Whiplash advocaten

GESPECIALISEERDE WHIPLASH ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat whiplash? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten whiplash in uw regio.

Advocaat whiplash

Heeft u te maken met een whiplash en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde whiplash advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met whiplash als expertise. Het whiplash is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een whiplash.

Whiplash

Wanneer u te maken hebt met een whiplash door toedoen van een ander, bijvoorbeeld bij een whiplash door een auto ongeluk of een whiplash door een medische fout, kan u recht hebben op schadevergoeding. Dat is logisch, aangezien een whiplash grote gevolgen voor uw persoonlijke leven kan opleveren. Wellicht kunt u minder goed uw werkzaamheden uitvoeren waardoor u minder inkomen geniet, hebt u daardoor eveneens pensioenschade, hebt u huishoudelijke hulp nodig en krijgt u te maken met psychische problemen.

Whiplash schadevergoeding berekenen

Het is erg lastig om de schadevergoeding te berekenen die bij een whiplash aan de orde kan zijn. De schadevergoeding hangt namelijk compleet af van de specifieke omstandigheden van het geval. Het is relevant wat precies uw schade is. Hoe ernstig is de whiplash? Hoeveel pijn hebt u? Kunt u nog werken? Gaat u minder verdienen door de whiplash? En zo zijn er nog vele vragen aan de orde.

Whiplash advocaat

Wanneer u te kampen hebt met een whiplash, is het verstandig om een gespecialiseerd advocaat in te schakelen. Dit zal een advocaat zijn die zich bezighoudt met letselschade. Deze advocaat zal inventariseren wat uw schade precies is, en proberen om deze bij de veroorzaker te verhalen. Het is van belang nooit zomaar akkoord te gaan met het voorstel van een verzekeraar om de schade af te kopen; vaak klinkt dat bedrag al erg aanlokkelijk, maar hebt u op de lange termijn veel meer schade dan het voorstel behelst.

Advocaat whiplash nodig?

De vertoonde whiplash specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het whiplash in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de whiplash advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat whiplash.

Advocaten en advocatenkantoren whiplash

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren whiplash op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde whiplash advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN