•  
     

7 vuurwerkletsel advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Vuurwerkletsel advocaten

GESPECIALISEERDE VUURWERKLETSEL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat vuurwerkletsel? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten vuurwerkletsel in uw regio.

Advocaat vuurwerkletsel

Heeft u te maken met een vuurwerkletsel en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde vuurwerkletsel advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met vuurwerkletsel als expertise. Het vuurwerkletsel is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van vuurwerkletsel.

Vuurwerkletsel

Iedereen weet dat de kan bestaat dat je door vuurwerk letsel oploopt. Zeker nu in Nederland de eisen steeds strenger worden, is het voor velen te verleidelijk om in het buitenland vuurwerk te halen - met alle gevolgen van dien. Er kan forse schade ontstaan door het gebruik van vuurwerk, waarbij het extra zuur is als het slachtoffer zelf geen vuurwerk gebruikte en bijvoorbeeld een toevallige passant is. Maar wat kunt u doen als u vuurwerkletsel hebt opgelopen?

Aansprakelijkheid voor opgelopen vuurwerkschade

Eigenlijk is vuurwerkletsel niet veel anders dan elke andere vorm van letselschade. Of u nu door een automobilist wordt aangereden en een hand verliest of door vuurwerk een hand verliest, de gevolgen zijn gelijk en ook de procedure om de schade te verhalen zal gelijk zijn.

Uiteraard is het hierbij wel van belang dat bekend is wie de verantwoordelijke voor het ongeval is. Dat is bij vuurwerk lang niet altijd even duidelijk. Er kunnen bovendien meerdere verantwoordelijken zijn, of juist onduidelijkheid bestaan over wie nu eigenlijk echt de verantwoordelijke is geweest. Is dat degene die het vuurwerk heeft gekocht? Of degene die de lont heeft aangestoken? Of degene die per ongeluk de fles waar een vuurpijl in stond omver liep? En wat als degene die het vuurwerk aanstak niet wist wat voor vuurwerk het is? Of als het een productiefout betreft? Kortom: er kunnen veel complicaties optreden bij het verhalen van vuurwerkschade.

Een deskundig advocaat helpt u verder

Gelukkig zijn er deskundige advocaten op Advocatenkantoren.nl die u kunnen helpen met het verhalen van de schade. Zo komt een schadevergoeding door vuurwerk in het zicht en kan de schade op de verantwoordelijke worden verhaald.

Advocaat vuurwerkletsel nodig?

De vertoonde vuurwerkletsel specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het vuurwerkletsel in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de vuurwerkletsel advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat vuurwerkletsel.

Advocaten en advocatenkantoren vuurwerkletsel

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren vuurwerkletsel op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde vuurwerkletsel advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN