•  
     

7 bedrijfsongeval advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bedrijfsongeval advocaten

GESPECIALISEERDE BEDRIJFSONGEVAL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bedrijfsongeval? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bedrijfsongeval in uw regio.

Advocaat bedrijfsongeval

Heeft u te maken met het bedrijfsongeval en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bedrijfsongeval advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bedrijfsongeval als expertise. Het bedrijfsongeval is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bedrijfsongeval.

Bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval is een ongeval dat tijdens het verrichten van arbeid plaatsvindt. Het kan hierbij om tal van ongevallen gaan. Zo kan een schilder van de ladder vallen en een timmerman op zijn duim slaan, maar het kan ook gaan om ongevallen die in principe niets met de werkzaamheden zelf te maken hebben. De timmerman kan op weg naar een klus aangereden worden en de schilder kan in de lunchpauze door de stoel zakken en heel vervelend terecht komen. Is de werkgever dan altijd voor de schade die het gevolg is van deze ongevallen aansprakelijk? U begrijpt dat het antwoord daarop van tal van factoren afhangt.

Schade na een ongeval

Er kan heel veel schade ontstaan ten gevolge van een ongeval. Denkt u alleen al maar aan de verminderde inkomsten uit loon wanneer u niet meer in staat bent om te werken, of een verminderd arbeidsvermogen hebt opgelopen. Ook kan het zijn dat u immateriële schade hebt geleden, bijvoorbeeld omdat u een psychisch trauma hebt opgelopen.

Zorgplicht jegens de werknemer

De werkgever heeft de zorgplicht om goed voor de werknemer te zorgen en daarmee dus ook te voorkomen dat de werknemer schade oploopt. Maar dat betekent niet automatisch dat wanneer de werknemer schade oploopt, de werkgever daarbij in de fout is gegaan. Dat is immers een lastig vraagstuk waar veel discussie over mogelijk is.

Gelukkig zijn er ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl die u met dergelijke vraagstukken kunnen helpen. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met een advocaat wanneer u betrokken bent bij een bedrijfsongeval.

Advocaat bedrijfsongeval nodig?

De vertoonde bedrijfsongeval specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het bedrijfsongeval in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bedrijfsongeval advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bedrijfsongeval.

Advocaten en advocatenkantoren bedrijfsongeval

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bedrijfsongeval op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bedrijfsongeval advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN