3 bedrijfsongeval advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 32-34, 6211 PE, Maastricht
Profiel Contact 245,00 p/u
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bedrijfsongeval advocaten

GESPECIALISEERDE BEDRIJFSONGEVAL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bedrijfsongeval? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bedrijfsongeval in uw regio.

Advocaat bedrijfsongeval

Krijgt u als werknemer of werkgever te maken met een bedrijfsongeval en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bedrijfsongeval advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bedrijfsongevallen als expertise. Het ongevallenrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Diverse getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bedrijfsongeval.

Bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval is een ongeval dat tijdens het verrichten van arbeid plaatsvindt. Het kan hierbij om tal van ongevallen gaan. Zo kan een schilder van de ladder vallen en een timmerman op zijn duim slaan, maar het kan ook gaan om ongevallen die in principe niets met de werkzaamheden zelf te maken hebben. De timmerman kan op weg naar een klus aangereden worden en de schilder kan in de lunchpauze door de stoel zakken en heel vervelend terecht komen. Is de werkgever dan altijd voor de schade die het gevolg is van deze ongevallen aansprakelijk? U begrijpt dat het antwoord daarop van tal van factoren afhangt.

Schade na een ongeval

Er kan heel veel schade ontstaan ten gevolge van een ongeval. Denkt u alleen al maar aan de verminderde inkomsten uit loon wanneer u niet meer in staat bent om te werken, of een verminderd arbeidsvermogen hebt opgelopen. Ook kan het zijn dat u immateriële schade hebt geleden, bijvoorbeeld omdat u een psychisch trauma hebt opgelopen.

Zorgplicht jegens de werknemer

De werkgever heeft de zorgplicht om goed voor de werknemer te zorgen en daarmee dus ook te voorkomen dat de werknemer schade oploopt. Maar dat betekent niet automatisch dat wanneer de werknemer schade oploopt, de werkgever daarbij in de fout is gegaan. Dat is immers een lastig vraagstuk waar veel discussie over mogelijk is.

Gelukkig zijn er ervaren advocaten van Advocatenkantoren.nl die u met dergelijke vraagstukken kunnen helpen. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met een advocaat wanneer u betrokken bent bij een bedrijfsongeval.

Advocaat bedrijfsongeval nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van bedrijfsongeval specialisten. Voor een goede match met een bedrijfsongeval advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een bedrijfsongeval advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren bedrijfsongeval

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bedrijfsongeval op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend bedrijfsongeval advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •