•  
     

7 motorongeluk advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Motorongeluk advocaten

GESPECIALISEERDE MOTORONGELUK ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat motorongeluk? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten motorongeluk in uw regio.

Advocaat motorongeluk

Heeft u te maken met een motorongeluk en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde motorongeluk advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met motorongeluk als expertise. Het motorongeluk is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een motorongeluk.

Motorongeluk

Als u het slachtoffer bent geworden van een motorongeval, kunt u de daarbij ontstane schade verhalen op de partij die verantwoordelijk is geweest voor het ontstaan van het ongeval. Vaak is hier meer schade ontstaan dan u in het eerste opzicht denkt.

Schade bij een motorongeval

Zo zal allereerst de motor beschadigd zijn, evenals misschien de helm en motorkleding. Daarnaast kan er echter nog veel schade zijn ontstaan. Denkt u bijvoorbeeld aan chronische pijn in de nek, schouder of rug, misschien psychische problemen door het herbeleven van het ongeval, het niet meer op de motor durven te stappen, en ga zo maar door. Maar kan ook die schade allemaal op de veroorzaker worden verhaald? Dat is een vraag die veelal lastig te beantwoorden is. Gelukkig vindt u op Advocatenkantoren.nl ervaren advocaten die u daar eenvoudig en snel een antwoord op kunnen geven. Zij kunnen namens u een claim indienen om de schade te verhalen. Zeker wanneer er chronische klachten zijn en u bijvoorbeeld minder goed uw werk kunt uitvoeren, kan de schadevergoeding fors oplopen.

Ga niet direct in op het aanbod van de verzekeraar

Wanneer u forse schade hebt geleden, kan de verzekeraar van de wederpartij u een aantrekkelijk klinkend aanbod doen om uw schade te vergoeden. Dat kan verleidelijk zijn; u bent dan immers van al het gedoe af en hebt binnen korte tijd geld op de rekening. Vaak is dat echter veel minder dan waar u feitelijk recht op hebt. Vergeet ook niet dat in Nederland enkel de werkelijke schade verhaald kan worden. Krijgt u minder dan waar u recht op hebt, dan betekent dit dat u een deel van uw schade zelf draagt. Dat is wellicht wel het laatste waar u op zit te wachten!

Advocaat motorongeluk nodig?

De vertoonde motorongeluk specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het motorongeluk in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de motorongeluk advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat motorongeluk.

Advocaten en advocatenkantoren motorongeluk

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren motorongeluk op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde motorongeluk advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN