•  
     

10 ongeval in huis advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Ongeval in huis advocaten

GESPECIALISEERDE ONGEVAL IN HUIS ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat ongeval in huis? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten ongeval in huis in uw regio.

Advocaat ongeval in huis

Heeft u te maken met een ongeval in huis en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ongeval in huis advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met ongeval in huis als expertise. Het ongeval in huis is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een ongevallen in huis.

Ongeval in huis

De meeste ongevallen schijnen in en rondom de eigen woning plaats te vinden. Denkt u bijvoorbeeld aan een valpartij, het niet goed neerzetten van de ladder of het afzagen van een vinger tijdens verbouwwerkzaamheden. Het is dus heel goed mogelijk dat u schade hebt ondervonden door een ongeval in huis. Maar wat kunt u daar mee doen? Kunt u mogelijk de schade verhalen?

Vergoeding bij ongeval in huis

Helaas is het niet zo eenvoudig om een vergoeding te krijgen bij een ongeval in huis. Dat kan veranderen wanneer het duidelijk is dat een ander voor het ongeval aansprakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan een brand die is ontstaan doordat een technische installatie door de installateur niet juist is aangelegd. Of denk aan een ondeugdelijke ladder die niet stevig bleek te zijn en doormidden brak. In die gevallen is de aansprakelijkheid eigenlijk niet veel anders dan elke andere zaak betreffende aansprakelijkheid. U kunt dan de verantwoordelijke aansprakelijk (laten) stellen voor de schade die u hebt geleden.

Hoe stel ik iemand aansprakelijk?

Het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig zijn er op Advocatenkantoren.nl tal van ervaren advocaten te vinden die u graag helpen met het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke en uw schade proberen te verhalen.

Advocaat ongeval in huis nodig?

De vertoonde ongeval in huis specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het ongeval in huis in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de ongeval in huis advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat ongeval in huis.

Advocaten en advocatenkantoren ongeval in huis

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren ongeval in huis op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde ongeval in huis advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN