•  
     

10 gebreken aan de weg advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Gebreken aan de weg advocaten

GESPECIALISEERDE GEBREKEN AAN DE WEG ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat gebreken aan de weg? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten gebreken aan de weg in uw regio.

Advocaat gebreken aan de weg

Heeft u te maken met gebreken aan de weg en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde gebreken aan de weg advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met gebreken aan de weg als expertise. Het gebreken aan de weg is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van gebreken aan de weg.

Wat zijn gebreken aan de weg?

Het is de taak van de wegbeheerder om er voor te zorgen dat de weg in goede staat is. Soms lukt dat niet en ontstaat een gebrek aan de weg. Dit gebrek kan er voor zorgen dat u schade lijdt. U kunt bijvoorbeeld struikelen over een stoeptegel die te ver omhoog uitsteekt, vallen doordat uw fietsband in een scheur in het asfalt blijft steken, of een ster in de autoruit krijgen doordat er steentjes op de weg liggen. Maar kunt u de wegbeheerder daarvoor aansprakelijk stellen?

Onveilige verkeerssituaties

Allereerst zal moeten blijken dat er sprake was van een onveilige verkeerssituatie die door de wegbeheerder verholpen had moeten worden. Dat is al een zeer lastige toets en de uitkomst daarvan hangt sterk af van wat u in de gegeven omstandigheden van de weg mocht verwachten. Iedereen zal wel begrijpen dat in een bosweg meer kuilen kunnen worden verwacht dan op een autosnelweg, maar waar ligt dan die grens precies?

Voer voor advocaten: veel discussie mogelijk

Het is dan ook voer voor advocaten om uit te zoeken wie precies aansprakelijk is voor de schade. Zeker wanneer er forse schade is ontstaan (bijvoorbeeld iemand raakt invalide na gestruikeld te zijn over een opstaande tegel), is het aan te raden om een advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen om de casus te bestuderen.

Advocaat gebreken aan de weg nodig?

De vertoonde gebreken aan de weg specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het gebreken aan de weg in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de gebreken aan de weg advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gebreken aan de weg.

Advocaten en advocatenkantoren gebreken aan de weg

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren gebreken aan de weg op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde gebreken aan de weg advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN