•  
     

10 aanrijding advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aanrijding advocaten

GESPECIALISEERDE AANRIJDING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat aanrijding? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten aanrijding in uw regio.

Advocaat aanrijding

Heeft u te maken met het aanrijding en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aanrijding advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aanrijding als expertise. Het aanrijding is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van aanrijding.

Aanrijding

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De kans dat u met een aanrijding geconfronteerd word is niet zo groot, maar toch vinden er dagelijks ernstige aanrijdingen plaats. Dergelijke ongevallen kunnen mensenlevens ingrijpend veranderen. Niet alleen emotioneel komt er een hoop op de betrokkenen af, maar ook juridisch gezien is het een moeilijke tijd. Het slachtoffer wil graag zijn of haar schade verhaald zien; het is immers onrechtvaardig om te verlangen dat het slachtoffer zijn eigen schade draagt. Daar tegenover staat dat een slachtoffer misschien ook graag excuses van de dader wil, wat weer een heel andere - minder berekenende - proceshouding vergt. Het is lastig om in een zaak het evenwicht te bewaren en daarom is een goede belangenbehartiging van groot belang.

Soorten aanrijdingen

Er kunnen diverse aanrijdingen plaatsvinden. Het kan gaan om een aanrijding met een taxi, een aanrijding door een vrachtwagen, een kind aangereden, een scooter aanrijding, een fiets aanrijding, de aanrijding van een voetganger, aanrijding van een persoon of een motor aanrijding. Al deze mogelijke gevallen zijn weer heel anders en kunnen een andere procesaanpak vergen.

Schade verhalen na aanrijding

Het slachtoffer zal veel schade hebben; niet alleen materieel, maar ook immaterieel. Die schade wil het slachtoffer graag verhalen. Om de kans op verhaal zo groot mogelijk te maken, is het belangrijk een goede advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen.

Advocaat aanrijding nodig?

De vertoonde aanrijding specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het aanrijding in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de aanrijding advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aanrijding.

Advocaten en advocatenkantoren aanrijding

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aanrijding op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aanrijding advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN