•  
     

5 waarborgfonds motorverkeer advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Waarborgfonds Motorverkeer advocaten

GESPECIALISEERDE WAARBORGFONDS MOTORVERKEER ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat Waarborgfonds Motorverkeer? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten Waarborgfonds Motorverkeer in uw regio.

Advocaat Waarborgfonds Motorverkeer

Heeft u te maken met Waarborgfonds Motorverkeer en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde Waarborgfonds Motorverkeer advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met Waarborgfonds Motorverkeer als expertise. Het Waarborgfonds Motorverkeer is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van Waarborgfonds Motorverkeer.

Wat is het waarborgfonds Motorverkeer?

Helaas gebeurt het soms dat er schade is toegebracht aan uw auto of motor en de dader onbekend is. Dat kan zijn als de dader is gevlucht, maar ook wanneer de dader zelf niet in de gaten had dat hij schade heeft toegebracht. Helaas gaat het meestal om het eerste en heeft de dader eieren voor zijn geld gekozen nadat hij bijvoorbeeld bij het inparkeren uw auto heeft geschampt. Maar betekent dit dan dat u kunt fluiten naar uw geld? In veel gevallen niet: hiervoor is het Waarborgfonds Motorverkeer in het leven geroepen.

De voorwaarden van het Waarborgfonds Motorverkeer

Het Waarborgfonds Motorverkeer stelt niet veel eisen aan het indienen van een schadeverzoek. Wel moet de schade veroorzaakt zijn door een motorvoertuig of door een daaraan gekoppelde aanhanger. Is de schade aan de auto of schade aan de brommer veroorzaakt door een fietser of wandelaar, dan keert het Waarborgfonds Motorverkeer dus niet uit. Ook moet duidelijk zijn dat niet u, maar een tegenpartij aansprakelijk kan worden gesteld voor de schade. Wanneer u zelf tijdens het inparkeren een andere auto raakt, hebt u dus geen recht op uitkering van het Waarborgfonds Motorverkeer.

Aanvullende voorwaarden voor uitkering schadevergoeding

Ook is van belang dat u binnen veertien dagen na het ongeluk actie onderneemt om er achter te komen wie de dader is. U moet dus aangifte doen, een buurtonderzoek doen of een advertentie plaatsen waarin u getuigen oproept zich te melden.

Wanneer u weet wie de dader is maar de schade niet op zijn of haar verzekeraar verhaald kan worden, kunt u ook bij het Waarborgfonds Motorverkeer aankloppen. Het gaat dan bijvoorbeeld om een onverzekerd of gestolen voertuig, een niet kredietwaardige verzekeringsmaatschappij (Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM)) of wanneer de dader een vrijstelling heeft van de verzekeringsplicht.

Al met al moet aan heel wat voorwaarden worden voldaan. Zeker omdat u binnen veertien dagen actie moet ondernemen, is het zaak tijdig bij een advocaat van Advocatenkantoren.nl aan te kloppen om u te ondersteunen bij de te zetten stappen.

Advocaat Waarborgfonds Motorverkeer nodig?

De vertoonde Waarborgfonds Motorverkeer specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het Waarborgfonds Motorverkeer in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de Waarborgfonds Motorverkeer advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat Waarborgfonds Motorverkeer.

Advocaten en advocatenkantoren Waarborgfonds Motorverkeer

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren Waarborgfonds Motorverkeer op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde Waarborgfonds Motorverkeer advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN