•  
     

10 fietsongeluk advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Fietsongeluk advocaten

GESPECIALISEERDE FIETSONGELUK ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat fiets ongeluk? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten fiets ongeluk in uw regio.

Advocaat fiets ongeluk

Heeft u te maken met het fiets ongeluk en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde fiets ongeluk advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met fiets ongeluk als expertise. Het fiets ongeluk is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een fiets ongeluk.

Fiets ongeluk

Het slachtoffer van een fiets ongeluk kan met een forse schadepost te maken krijgen. Uiteraard behelst dat de schade aan de fiets en eventueel schade aan uw kleding, maar veel groter is vaak de persoonlijke schade. U kunt bijvoorbeeld blijvende pijn in uw nek of rug hebben, niet goed meer slapen, concentratievermogen verliezen, enzovoorts.

Wie inventariseert mijn schade na een fiets ongeval?

Wanneer u meent forse schade aan een fiets ongeval te hebben overgehouden, is het wijs om een advocaat in de arm te nemen. Deze advocaat van Advocatenkantoren.nl kan voor u uitzoeken welke schade u precies hebt geleden en of deze schade verhaald kan worden op de veroorzaker van het ongeval.

Hierbij gaat het vaak om meer schade dan men op het eerste gezicht dacht. Zo denkt u misschien dat een pijntje na een paar dagen wel weer weg zal zijn, maar kan dit uiteindelijk toch voor chronische pijn zorgen. Ook kan in een later stadium pijn en psychische problemen ontstaan die u niet direct aan het ongeval zou linken. Door een advocaat in de arm te nemen weet u zeker dat de schade zo goed en zo veel als mogelijk op de veroorzaker wordt verhaald.

Is een schadevergoeding wel op zijn plaats?

Soms voelt men zich bezwaard om een forse schadevergoeding van een veroorzaker te vorderen. Men vergeet hierbij echter dat de schade veelal door een verzekeraar vergoed zal worden en dat de schadevergoeding in Nederland niet meer is dan louter een vergoeding voor de schade. U hebt schade geleden en het is niet meer dan normaal dat de veroorzaker van deze schade die schade zo veel mogelijk vergoedt.

Advocaat fiets ongeluk nodig?

De vertoonde fiets ongeluk specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het fiets ongeluk in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de fiets ongeluk advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat fiets ongeluk.

Advocaten en advocatenkantoren fiets ongeluk

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren fiets ongeluk op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde fiets ongeluk advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN