•  
     

10 beroepsziekten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Beroepsziekten advocaten

GESPECIALISEERDE BEROEPSZIEKTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat beroepsziekten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten beroepsziekten in uw regio.

Advocaat beroepsziekten

Heeft u te maken met een beroepsziekte en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde beroepsziekten advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met beroepsziekten als expertise. Het beroepsziekten is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van beroepsziekte.

Beroepsziekten

Wie is er aansprakelijk als de werknemer aan een beroepsziekte lijdt? Is dat de werkgever, of is dat toch wel de eigen schuld van de werknemer? Had een stratenmaker moeten weten dat zijn knieën wel erg snel slijten bij dit beroep? Moet een voetballer rekening houden met ernstige blessures die hem de rest van zijn leven kunnen achtervolgen? Had een dakdekker moeten weten dat hij risico op asbestose liep? Het zijn lastige kwesties met verstrekkende gevolgen.

Bewijs is veelal lastig te leveren

Het lastigste punt in veel zaken is de vergaring van bewijs. Want hoe bewijs je dat die versleten knieën kwamen door het stratenmaken? En misschien had een dakdekker ook wel longkanker gekregen wanneer hij niet met asbest zou hebben gewerkt. De rechter vindt het echter oneerlijk om de werknemer dan maar met lege handen naar huis te sturen, zodat met enige regelmaat een verdeling wordt gemaakt tussen de werknemer en de werkgever. Zo was er een werknemer die longkanker kreeg, waarbij niet duidelijk was of dit werd veroorzaakt door het werken met asbest of het jarenlang stevig roken. Uiteindelijk heeft de rechter geoordeeld dat de werkgever voor 50 procent van de schade aansprakelijk is.

Grote belangen en grote gevolgen

Bij beroepsziekten zijn de belangen en gevolgen vaak groot. Niet in de laatste plaats omdat er soms sprake is van chronische ziekten en er helemaal geen tijd is om een jarenlang durend proces te voeren. Stel dat een werknemer longkanker krijgt en meent dat zijn werkgever hiervoor aansprakelijk is. Een rechtszaak kan jarenlang duren en een eventuele schadevergoeding kan dus te laat komen.

Gelukkig zijn er diverse wegen te bewandelen om al eerder tot een bevredigende oplossing te komen. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u helpen om de beste oplossing voor uw situatie te bereiken.

Advocaat beroepsziekten nodig?

De vertoonde beroepsziekten specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het beroepsziekten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de beroepsziekten advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat beroepsziekten.

Advocaten en advocatenkantoren beroepsziekten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren beroepsziekten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde beroepsziekten advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN