3 auto ongeluk advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen Specialist
Jules Verstraelen
Mr. J.E.A.H. Verstraelen
Brusselsestraat 32-34, 6211 PE, Maastricht
Profiel Contact 245,00 p/u
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Laura Cassese Specialist
Laura Cassese
Briedé Cassese Advocaten & Mediators
Ganzendiepstraat 21, 7607 LZ, Almelo
Profiel Contact 175,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Auto ongeluk advocaten

GESPECIALISEERDE AUTO ONGELUK ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat auto ongeluk? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten auto ongeluk in uw regio.

Advocaat auto ongeluk

Krijgt u te maken met een auto ongeluk en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde auto ongeluk advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met auto ongelukken als expertise. Het ongevallenrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Diverse getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van auto ongeluk.

Auto ongeluk

Wanneer u een auto ongeluk hebt meegemaakt, kan dat voor een boel vragen en problemen zorgen. Zeker wanneer het om een fors ongeluk gaat. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u helpen om grip op de zaak te krijgen en te zorgen voor de juridische afhandeling van het probleem.

Wat komt er allemaal kijken bij een auto ongeluk?

Bij een auto ongeluk zijn doorgaans twee partijen betrokken. De ene partij zal in het algemeen de veroorzaker zijn, de ander het slachtoffer. Eén van de eerste vragen van de veroorzaker zal zijn of de verzekering dekking biedt bij dit ongeval. In beginsel zal dat zo zijn. De verzekering is er immers juist om dergelijke schade te vergoeden. Dat kan anders zijn wanneer er opzet in het spel is of de chauffeur gedronken heeft.

Bij het slachtoffer zal diezelfde vraag een grote rol spelen. Zeker wanneer de schade groot is, is het wel zo prettig als een grote verzekeraar garant staat voor de schadevergoeding.

Verder zal er bij een groot ongeval veel schade zijn ontstaan, die mogelijkerwijs allemaal op de veroorzaker (of diens verzekering) verhaald kan worden.

Schadevergoeding na auto ongeluk

In principe zal de veroorzaker alle schade vergoeden. Dat gaat om zowel de materiële als de immateriële schade. Hebt u letsel na een auto ongeluk? Ook die schade zal in beginsel door de veroorzaker betaald worden. Uiteraard kunnen er uitzonderingen zijn, maar daar zal de advocaat u alles over kunnen vertellen.

Advocaat na een auto ongeluk nodig?

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van auto ongeluk specialisten. Voor een goede match met een advocaat, kunt u een regio selecteren om zo uitsluitend advocaten te vinden die actief zijn binnen de gekozen regio. Via Advocatenkantoren.nl kunt u uw rechtszaak en/of rechtsvraag doorsturen naar de gekozen advocaat. Staan er geen advocaten vermeld op deze pagina of kunt u geen keuze maken tussen de advocaten? Vult u dan het helpdesk formulier in! Zodra uw aanvraag is ontvangen, zullen onze juridische medewerkers uw aanvraag beoordelen. Tijdens de beoordeling kan het zijn dat er aanvullende informatie is vereist. Verificatie van algemene en ontbrekende gegevens zal telefonisch plaatsvinden. Houdt u er dan ook rekening mee dat u gebeld kunt worden. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag uw aanvraag of rechtsvraag te beoordelen en u verder te informeren over het proces van in contact komen met een auto ongeluk advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren auto ongeluk

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren auto ongeluk op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend advocaten die zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN

  •