•  
     

7 auto ongeluk advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Auto ongeluk advocaten

GESPECIALISEERDE AUTO ONGELUK ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat auto ongeluk? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten auto ongeluk in uw regio.

Advocaat auto ongeluk

Heeft u te maken met het auto ongeluk en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde auto ongeluk advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met auto ongeluk als expertise. Het auto ongeluk is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van auto ongeluk.

Auto ongeluk

Wanneer u een auto ongeluk hebt meegemaakt, kan dat voor een boel vragen en problemen zorgen. Zeker wanneer het om een fors ongeluk gaat. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u helpen om grip op de zaak te krijgen en te zorgen voor de juridische afhandeling van het probleem.

Wat komt er allemaal kijken bij een auto ongeluk?

Bij een auto ongeluk zijn doorgaans twee partijen betrokken. De ene partij zal in het algemeen de veroorzaker zijn, de ander het slachtoffer. Eén van de eerste vragen van de veroorzaker zal zijn of de verzekering dekking biedt bij dit ongeval. In beginsel zal dat zo zijn. De verzekering is er immers juist om dergelijke schade te vergoeden. Dat kan anders zijn wanneer er opzet in het spel is of de chauffeur gedronken heeft.

Bij het slachtoffer zal diezelfde vraag een grote rol spelen. Zeker wanneer de schade groot is, is het wel zo prettig als een grote verzekeraar garant staat voor de schadevergoeding.

Verder zal er bij een groot ongeval veel schade zijn ontstaan, die mogelijkerwijs allemaal op de veroorzaker (of diens verzekering) verhaald kan worden.

Schadevergoeding na auto ongeluk

In principe zal de veroorzaker alle schade vergoeden. Dat gaat om zowel de materiële als de immateriële schade. Hebt u letsel na een auto ongeluk? Ook die schade zal in beginsel door de veroorzaker betaald worden. Uiteraard kunnen er uitzonderingen zijn, maar daar zal de advocaat u alles over kunnen vertellen.

Advocaat auto ongeluk nodig?

De vertoonde auto ongeluk specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het auto ongeluk in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de auto ongeluk advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat auto ongeluk.

Advocaten en advocatenkantoren auto ongeluk

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren auto ongeluk op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde auto ongeluk advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN