•  
     

10 gebrekkig product advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
Manuela Delnoy-Garske Specialist
Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Gebrekkig product advocaten

GESPECIALISEERDE GEBREKKIG PRODUCT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat gebrekkig product? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten gebrekkig product in uw regio.

Advocaat gebrekkig product

Heeft u te maken met een gebrekkig product en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde gebrekkig product advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met gebrekkig product als expertise. Het gebrekkig product is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van gebrekkige producten.

Gebrekkig product

Een consument die een product aanschaft, heeft recht op een deugdelijk product. Dat betekent dat de consument van het product mag verwachten wat hij in redelijke omstandigheden van het product had mogen verwachten.

Wanneer is een product precies gebrekkig?

Dat klinkt enorm vaag en is het eigenlijk ook. Want wat zou je van een product mogen verwachten in de gegeven omstandigheden? Dat houdt dus rekening met alle omstandigheden die bij het product aan de orde waren. Je mag van een knoflookpers van 50 eurocent minder verwachten dan van eenzelfde pers van 15 euro, maar dat betekent niet dat die goedkope knoflookpers dan na een week al kapot mag gaan. Het betekent ook niet dat die pers scherpe randjes mag hebben waardoor je jezelf kan snijden, en ga zo maar door. Ook goedkope producten moeten dus aan bepaalde minimumeisen voldoen.

Wie kan ik aansprakelijk stellen?

In eerste instantie kunt u de verkoper aansprakelijk stellen als een product gebrekkig is. U hebt recht op vervanging of eventueel uw geld terug. Maar soms gebeurt het dat er al schade is ontstaan: een telefoonoplader is bijvoorbeeld in brand gevlogen. Welke schade kunt u dan bij wie verhalen?

In principe geldt dat bij letselschade of schade boven de € 500 u terecht moet bij de producent, de importeur of de persoon die zijn naam of merk op het product heeft gezet. Bij kleinere schades kunt u bij de verkoper terecht, evenals wanneer de producent en importeur onbekend zijn.

Het kan al met al behoorlijk lastig zijn om de schade te verhalen. Neem nu contact op met een advocaat om na te gaan of u uw schade eenvoudig op de aansprakelijke partij kunt verhalen. U vindt advocaten die in deze materie zijn verdiept op Advocatenkantoren.nl.

Advocaat gebrekkig product nodig?

De vertoonde gebrekkig product specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het gebrekkig product in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de gebrekkig product advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat gebrekkig product.

Advocaten en advocatenkantoren gebrekkig product

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren gebrekkig product op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde gebrekkig product advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN