•  
     

7 arbeidsongeval advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Willeke Krieger Specialist
Willeke Krieger
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Profiel Contact 190,00 p/u
Metin Inan
Metin Inan
De Singel Advocaten
Prinsestraat 1, 7513 AM, Enschede
Sigriet Jongstra
Sigriet Jongstra
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen Specialist
Lisette van den Muyzenberg-van Zoelen
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 230,00 p/u
Daan Andries Specialist
Daan Andries
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 225,00 p/u
Jikke Stappaerts-Zijlmans Specialist
Jikke Stappaerts-Zijlmans
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
  • Rechtsgebieden: Letselschade, Jeugdrecht
  • "Prachtig om de veerkracht te zien en eraan bij te dragen dat iemand zijn leven weer oppakt"
Profiel Contact 230,00 p/u
Jules Verstraelen
Jules Verstraelen
Leliveld Advocaten
Brusselsestraat 51, 6211 PB, Maastricht
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Arbeidsongeval advocaten

GESPECIALISEERDE ARBEIDSONGEVAL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat arbeidsongeval? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten arbeidsongeval in uw regio.

Advocaat arbeidsongeval

Heeft u te maken met arbeidsongeval en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde arbeidsongevallen advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met arbeidsongeval als expertise. Het letselschade is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Diverse getoonde advocaten zijn aangesloten bij Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van arbeidsongeval.

Wat is een arbeidsongeval

Wanneer u te maken hebt met een arbeidsongeval, kunt u recht hebben op vergoeding van letselschade. In beginsel is dat uiteraard alleen het geval als er daadwerkelijk sprake is van letselschade.

Wat te doen bij een arbeidsongeval?

Wanneer u te maken hebt met een arbeidsongeval, is het zaak om zo spoedig mogelijk juridische hulp inschakelt. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl zal samen met u een dossier opstellen en de kansen inschatten om de werkgever aansprakelijk te stellen. Het is verstandig om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen zodat de advocaat puur zakelijk uw belangen kan behartigen. Zeker wanneer sprake is van een ernstig ongeval en de band met de werkgever goed is, kan de werknemer al snel de neiging hebben om met minder akkoord te gaan dan waar hij recht op heeft. Het gevolg daarvan is dat de werknemer de dupe is en hij een deel van zijn schade zelf moet dragen, terwijl de werk-gever hier veelal voor verzekerd zal zijn.

Kosten na een arbeidsongeval

Na een arbeidsongeval krijgt de werknemer met tal van kosten te maken, die veelal op de werkgever verhaald kunnen worden. Denk aan kosten van het eigen risico, kosten om naar het ziekenhuis te rijden, maar ook aan lichamelijk letsel door botbreuken en soms zelfs door amputatie. Het is belangrijk dat deze kosten op de (verzekering van) de werk-gever worden verhaald, zodat de werknemer niet zelf voor deze kosten opdraait.

Advocaat arbeidsongeval nodig?

De vertoonde arbeidsongeval specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het arbeidsongeval in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat arbeidsongeval.

Advocaten en advocatenkantoren arbeidsongeval

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren arbeidsongeval op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde arbeidsongeval advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN