•  
     

10 civiel bouwrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Civiel bouwrecht advocaten

GESPECIALISEERDE CIVIEL BOUWRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde civiel bouwrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten civiel bouwrecht.

Advocaat civiel bouwrecht

Heeft u te maken met het civiel bouwrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde civiel bouwrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met civiel bouwrecht als expertise. Het bouwrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij civiel bouwrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van het civiel bouwrecht.

Wat is civiel bouwrecht?

In het bouwrecht kunnen tal van problemen ontstaan. Het bouwen of verbouwen van een bouwwerk is zeer complex en vaak tijdrovend. Het gaat om een langdurige samenwerking waarin een goede relatie essentieel is voor een goed resultaat. Maar wat als er conflicten kunnen ontstaan?

Conflicten  in het civiel bouwrecht

Er zijn tal van conflicten die in het civiel bouwrecht kunnen ontstaan. Die kunnen hun oorzaak vinden bij de opdrachtgever, maar ook bij de opdrachtnemer. Want wat als de opdrachtgever vindt dat de opdrachtgever het werk niet goed heeft gedaan? Een muur is in de verkeerde kleur geschilderd, het balkon is niet netjes afgewerkt, de dakkapel is niet conform afspraak, en ga zo maar door. Maar ook de aannemer kan met problemen opgescheept zitten. Want wat als de opdrachtgever ineens de plannen verandert? Of niet tijdig toegang tot het pand kan verlenen? Kortom: er zijn tal van mogelijke geschillen te bedenken.

Proactief en reactief

Het is belangrijk om een advocaat reeds proactief in te schakelen. De advocaat kan de aannemingsovereenkomst voor u opstellen en nadenken over eventuele problemen. Een opdrachtgever ziet het soms nog rooskleurig in, terwijl een advocaat veelal vele praktijkvoorbeelden kent waarbij het mis is gegaan. Maar een advocaat kan u uiteraard ook met raad en daad terzijde staan wanneer er al een conflict is gerezen. De advocaat kan uw belangen optimaal behartigen en tegelijkertijd proberen om de relatie goed te houden.

Advocaat civiel bouwrecht nodig?

De vertoonde civiel bouwrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in civiel bouwrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de civiel bouwrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat civiel bouwrecht.

Advocaten en advocatenkantoren civiel bouwrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren civiel bouwrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde civiel bouwrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN