•  
     

11 bouwschade advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bouwschade advocaten

GESPECIALISEERDE BOUWSCHADE ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bouwschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bouwschade.

Advocaat bouwschade

Heeft u te maken met bouwschade en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bouwschade advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bouwschade als expertise. Het bouwrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken waar u mee te maken kunt krijgen bij bouwschade. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van bouwschade.

Bouwschade

Tijdens bouwwerkzaamheden kan schade ontstaan. Schade aan bijvoorbeeld de eigendommen van een derde. Stel dat de bovenburen een nieuwe badkamer laten plaatsen en er een lekkage blijkt te zijn; wie gaat dan de schade vergoeden? Of wat als de buurman zijn tuin laat renoveren maar men zaagt per ongeluk een boom om die op uw grond staat? Of het dakkapel van de buurman blijkt niet goed aangelegd en tijdens een rukwind waait een stuk van het dakkapel op uw auto?

Wie is aansprakelijk voor bouwschade?

Het verschilt heel erg per situatie wie aansprakelijk is voor ontstane bouwschade. Dit kan de opdrachtgever zijn, de aannemer maar ook eventuele onderaannemers. Grote kans dat ze allemaal naar elkaar wijzen. Bij wie moet u dan terecht? De hoofdregel is dat u terecht kunt bij degene die de schade heeft veroorzaakt. Daarop kunnen echter weer tal van uitzonderingen ontstaan. En soms weet u gewoon niet wie de schade heeft veroorzaakt. U komt na bouwwerkzaamheden bij de buurman thuis en ziet ineens dat schade is ontstaan. U weet dan wellicht niet door wie de schade is veroorzaakt.

Advocaat bouwschade

Het is daarom altijd aan te raden om een in bouwschade gespecialiseerde advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen. De advocaat kan de veroorzaker van de schade of de opdrachtgever aansprakelijk stellen. Eventueel kan de advocaat zelfs een procedure starten om de werkzaamheden stil te leggen als een voortdurende onveilige situatie is ontstaan.

Advocaat bouwschade nodig?

De vertoonde bouwschade specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bouwschade in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bouwschade advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bouwschade.

Advocaten en advocatenkantoren bouwschade

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bouwschade op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bouwschade advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN