•  
     

8 bouwaansprakelijkheid advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bouwaansprakelijkheid advocaten

GESPECIALISEERDE BOUWAANSPRAKELIJKHEID ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bouwaansprakelijkheid advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bouwaansprakelijkheid.

Advocaat bouwaansprakelijkheid

Heeft u te maken met bouwaansprakelijkheid en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bouwaansprakelijkheid advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bouwaansprakelijkheid als expertise. Het bouwrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken waar u mee te maken kunt krijgen bij bouwaansprakelijkheid. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van bouwaansprakelijkheid.

Wat is bouwaansprakelijkheid?

Wie is aansprakelijkheid bij schade tijdens bouwwerkzaamheden? Het lijkt een eenvoudige vraag, maar het antwoord is geenszins eenvoudig. Allereerst is al belangrijk om wat voor fout het gaat. Stel dat een bepaalde klus niet geheel volgens plan is uitgevoerd. Wie is dan daarvoor aansprakelijk? Dat zal doorgaans de aannemer zijn. Er kan echter ook sprake zijn van een situatie waarin de opdrachtgever na oplevering door de opdrachtnemer pas heel laat of zelfs helemaal niet het opgeleverde keurt. Dan kan het weer zijn dat de opdrachtnemer aansprakelijk is.

Gelegenheid tot herstel

Wanneer een bepaalde klus niet geheel volgens plan is afgerond, heeft de opdrachtnemer in beginsel de mogelijkheid om zelf de gebreken te herstellen. De opdrachtgever mag dus niet zomaar zelf de gebreken verhelpen en bijvoorbeeld de kosten op de factuur in mindering brengen. Maar ook hier zijn weer uitzonderingen op te maken. Eén veel voorkomende uitzondering is dat de opdrachtnemer die kans niet hoeft te krijgen wanneer geen goed resultaat van zijn werkzaamheden kunnen worden verwacht. Het is lastig in te schatten wanneer dat precies het geval is, waardoor het belang van een goede advocaat van Advocatenkantoren.nl duidelijk wordt.

Tijdig juridisch advies

Het is belangrijk om bij een conflict tijdig juridisch advies in te winnen. Door een jurist op de zaak los te laten, weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden en dat uw zaak door een deskundig oog wordt bekeken. Uiteraard staat hierin niet alleen het verhalen van de schade centraal. Vaak willen opdrachtgever en opdrachtnemer nog met elkaar verder, zodat het behoud van een goede relatie belangrijk is.

Advocaat bouwaansprakelijkheid nodig?

De vertoonde bouwaansprakelijkheid specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bouwaansprakelijkheid in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bouwaansprakelijkheid advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bouwaansprakelijkheid.

Advocaten en advocatenkantoren bouwaansprakelijkheid

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bouwaansprakelijkheid op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bouwaansprakelijkheid advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN