•  
     

11 aannemingsovereenkomst advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aannemingsovereenkomst advocaten

GESPECIALISEERDE AANNEMINGSOVEREENKOMST ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde aannemingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten aannemingsovereenkomsten.

Advocaat aannemingsovereenkomst

Heeft u te maken met een aannemingsovereenkomst en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aannemingsovereenkomst advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aannemingsovereenkomsten als expertise. Het bouwrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alles wat komt kijken bij aannemingsovereenkomsten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een aannemingsovereenkomst.

Wat is een aannemingsovereenkomst?

De aanneming van werk is een juridische constructie waarbij de ene partij, de aannemer genoemd, zich jegens de andere partij, de opdrachtgever, verbindt om buiten dienstbetrekking een bepaald werk tot stand te brengen en op te leveren, tegen betaling in geld. Dat klinkt ingewikkeld, maar het komt in feite op het volgende neer. De aannemer krijgt de opdracht om een bepaald bouwwerk te bouwen. De aannemer werkt niet in loondienst van de opdrachtgever; hij krijgt bijvoorbeeld een vast bedrag als het bouwwerk is opgeleverd. Belangrijk is de resultaatverplichting: de aannemer moet een bepaald resultaat, namelijk een bouwwerk overeenkomstig de afspraak, opleveren. Bij een dienstverband staat veel meer de inspanningsverplichting centraal. Een werknemer hoeft immers niet per se een bepaald resultaat te bereiken: hij krijgt betaald wanneer hij inspanningen verricht.

Advies over het opstellen van een aannemingsovereenkomst

Een aannemingsovereenkomst bevat alle relevantie afspraken die door de opdrachtgever en opdrachtnemer worden gemaakt. Het is belangrijk dat deze afspraken goed worden vastgelegd. Maar dat is niet het enige. Er wordt namelijk altijd wel iets vergeten. Dat is niet onbegrijpelijk; pas tijdens de uitvoer van de plannen komt men er achter dat het toch handiger is als hier of daar wat wordt aangepast, of ontdekt men dat een bepaald plan in de praktijk niet blijkt te werken. Ook voor die gevallen moet vooraf al een oplossing worden bedacht. Het is om die reden verstandig om het opstellen van een aannemingsovereenkomst over te laten aan de kennis en kunde van een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Meerwerk en minderwerk

De vastgelegde plannen kunnen uiteraard nog wijzigen. Want wat als u na het verstrekken van de opdracht ineens een prachtige keuken tegenkomt en de geplande keuken niet meer wil? Daarom is het belangrijk dat meer- en minderwerk ook contractueel wordt vastgelegd.

Advocaat aannemingsovereenkomst nodig?

De vertoonde aannemingsovereenkomst specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in aannemingsovereenkomsten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de aannemingsovereenkomst advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aannemingsovereenkomst.

Advocaten en advocatenkantoren aannemingsovereenkomst

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aannemingsovereenkomst op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aannemingsovereenkomst advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN