•  
     

11 bouwfouten advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bouwfouten advocaten

GESPECIALISEERDE BOUWFOUTEN ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat bouwfouten? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bouwfouten.

Advocaat bouwfouten

Heeft u te maken met een bouwfout en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bouwfout advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bouwfouten als expertise. Het bouwrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken waar u mee te maken kunt krijgen bij bouwfouten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bouwfout.

Bouwfouten

Een nieuw- of verbouwproject begint uiteraard met een plan. Dat plan wordt vervolgens vertaald naar een document waarin alle technische eigenschappen naar voren komen. Daarmee gaat de aannemer aan de slag en het is dan ook zijn taak om het plan goed in de praktijk te brengen. Helaas kan daarbij van alles misgaan. Het kan zijn dat een plan in de praktijk niet werkbaar blijkt, bijvoorbeeld omdat iets over het hoofd is gezien of omdat er ergens een fout in het plan zit. Maar het kan ook zijn dat de aannemer een fout maakt en iets niet volgens plan maakt. Kortom: er kunnen op tal van manieren bouwfouten ontstaan.

Wat te doen bij een bouwfout?

Wanneer er een bouwfout optreedt, is het belangrijk om direct de situatie vast te leggen en juridisch advies in te schakelen. Het is niet altijd nodig om een fout te laten escaleren; daar kan immers de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer flink door beschadigd raken, terwijl beide partijen misschien wel weer graag met elkaar verder willen. Het is dus net wat partijen willen; hun visie en wensen staan centraal. Door een ervaren advocaat van Advocatenkantoren.nl in te schakelen, weet u zeker dat uw belangen goed worden behartigd. U kunt daardoor niet in de verleiding komen om bepaalde toezeggingen te doen waar u wellicht later weer spijt van krijgt.

Bouwfouten voorkomen

Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Door al bij aanvang van de bouwprocedure een ervaren advocaat in te schakelen, kunnen fouten zoveel als mogelijk voorkomen worden.

Advocaat bouwfouten nodig?

De vertoonde bouwfout specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bouwfouten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bouwfouten advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bouwfouten.

Advocaten en advocatenkantoren bouwfouten

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bouwfouten op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bouwfouten advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN