•  
     

11 aannemingsrecht advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Aannemingsrecht advocaten

GESPECIALISEERDE AANNEMINGSRECHT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde advocaat aannemingsrecht? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten aannemingsrecht.

Advocaat aannemingsrecht

Heeft u te maken met het aannemingsrecht en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde aannemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met aannemingsrecht als expertise. Het aannemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in het aannemingsrecht. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van aannemingsrecht.

Wat is aannemingsrecht?

Bij aannemingsrecht gaat het om het recht dat het proces van aanneming beheerst, waar we met name doelen op de aanneming van werken en diensten. Het belangrijkste verschil tussen aanneming en een reguliere (ver)koopovereenkomst is dan ook dat er bij aanneming maatwerk zal zijn. Veelal wordt tijdens het proces van aanneming flink wat onderhandeld. Daar worden dus ook al veel kosten gemaakt door beide partijen.

Onderhandelingen verbreken in het aannemingsrecht

Wellicht kan de vraag opdoemen wanneer een partij zich terug mag trekken uit onderhandelingen. Want stel dat er bijna al overeenstemming is bereikt maar een partij daarna plots in zee gaat met een andere partij, wat dan? Mag dat zomaar? U hebt wellicht veel kosten gemaakt om een offerte op te stellen. U hebt prijzen van materialen moeten opvragen, tekeningen gemaakt, een planning opgesteld, en ga zo maar door.

Algemene Voorwaarden in het aannemingsrecht

Ook de Algemene Voorwaarden kunnen bij het aannemingsrecht aan bod komen. Het is van belang om goede Algemene Voorwaarden te hebben om zoveel mogelijk risico’s in te dekken. Tegelijk is het van belang geen onzinnige bepalingen op te nemen, laat staan bepalingen op te nemen die iets heel anders zeggen dan u eigenlijk wil. Op Advocatenkantoren.nl vindt u een advocaat die u hierbij verder kan helpen.

Advocaat aannemingsrecht nodig?

De vertoonde aannemingsrecht specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in het aannemingsrecht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de aannemingsrecht advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat aannemingsrecht.

Advocaten en advocatenkantoren aannemingsrecht

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren aannemingsrecht op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde aannemingsrecht advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN