•  
     

11 bouwvergunning advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bouwvergunning advocaten

GESPECIALISEERDE BOUWVERGUNNING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bouwvergunning advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bouwvergunning.

Advocaat bouwvergunning

Heeft u te maken met een bouwvergunning en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bouwvergunning advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bouwvergunningen als expertise. Het bouwrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in allerlei soorten bouwvergunningen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bouwvergunning.

Wat is een bouwvergunning?

Wanneer een bouwwerk aangepast of opgericht wordt, is daar vrijwel altijd een bouwvergunning voor nodig. Er zijn echter ook uitzonderingen; niet voor elke aanpassing hoeft een vergunning te worden aangevraagd. Maar voor welk bouwwerk moet nu precies een vergunning worden aangevraagd? Welke vergunningen hebt u allemaal nodig? Hoe verloopt zo’n vergunningsaanvraag? Wat als een vergunning wordt afgewezen? Wat als de buren een vergunning krijgen terwijl u bezwaar hebt ingediend? U merkt het al: er kunnen tal van conflicten opdoemen als het om vergunningen gaat.

De kosten voor een vergunning

Met het afgeven van een bouwvergunning zijn kosten gemoeid. In de meeste gemeenten is dat geen vast bedrag, maar hangt de omvang van het bedrag af van de totale bouwsom. En dat is vaak ook juist het lastige. Want hoe wordt die bouwsom precies berekend? En wat als u nog niet helemaal zeker weet hoe het bouwwerk er uit gaat zien?

Advocaat bouwvergunning

Er zijn niet veel advocaten die zich specifiek in bouwvergunningen hebben gespecialiseerd. Vaak raakt de bouwvergunning aan andere rechtsgebieden. Het bestuursrecht is een rechtsgebied dat nogal met bouwvergunningen te maken heeft. De gemeente kan namelijk besluiten om wel of geen bouwvergunning af te geven, maar moet zich daarbij houden aan de Algemene wet bestuursrecht. De gemeente kan niet zomaar besluiten om u geen en de buren wel een bouwvergunning te geven. Dat moet uiteraard goed beargumenteerd worden. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl kan u met deze en tal van andere problemen helpen.

Advocaat bouwvergunning nodig?

De vertoonde bouwvergunning specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bouwvergunningen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bouwvergunning advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bouwvergunning.

Advocaten en advocatenkantoren bouwvergunning

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bouwvergunning op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bouwvergunning advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN