•  
     

11 bouwcontract advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bouwcontract advocaten

GESPECIALISEERDE BOUWCONTRACT ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bouwcontract advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bouwcontracten.

Advocaat bouwcontract

Heeft u te maken met een bouwcontract en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bouwcontract advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bouwcontracten als expertise. Het bouwrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in allerlei soorten bouwcontracten. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bouwcontract.

Bouwcontract

Het bouwcontract is in wezen iets eenvoudigs. Er wordt in omschreven wat de opdrachtgever wil dat de aannemer doet. Zowel de opdrachtgever als de aannemer ondertekenen het contract en de aannemer kan aan de slag gaan. Dat is dan ook meteen het lastige. Want hoe omschrijf je precies hoe een bouwwerk, dat nu nog niet bestaat, er uit moet zien? En wat als de opdrachtgever dingen vergeet te omschrijven? Sommige dingen zijn volgens de opdrachtgever vanzelfsprekend en hoeven dus niet omschreven te worden, terwijl de aannemer daar wellicht anders over denkt.

Conflicten middels het bouwcontract voorkomen

Het bouwcontract is dus toch wel erg belangrijk. Het is namelijk de afspraak die tussen opdrachtgever en opdrachtnemer gemaakt wordt. Daarom is het essentieel dat het contract goed wordt opgesteld. Dat is een onmogelijke klus als men geen kennis van de juridische wereld heeft. Het moet namelijk juridisch helemaal dichtgetimmerd worden, zodat het goed aansluit van wat de bedoeling nu eigenlijk is. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl die zich in het bouwrecht heeft gespecialiseerd, kan een dergelijk contract opstellen. Neem daarom contact op met een advocaat.

Problemen achteraf

Het bouwcontract is bij uitstek een contract waar achteraf conflicten over kunnen ontstaan. De afspraken die tussen bouwer en opdrachtgever worden gemaakt, worden in een zogenaamd bestek gezet: daarin staan alle technische eisen waaraan het bouwwerk moet voldoen. Maar wat als het bestek niet klopt? De aannemer komt in de praktijk veel situaties tegen waar tijdens het opstellen van het bestek niet of niet voldoende over is nagedacht. Om dergelijke situaties te voorkomen, is het van belang dat voor aanvang van het bouwen door een advocaat een goed bouwcontract wordt opgesteld.

Advocaat bouwcontract nodig?

De vertoonde bouwcontract specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bouwcontracten in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bouwcontract advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bouwcontract.

Advocaten en advocatenkantoren bouwcontract

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bouwcontract op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bouwcontract advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN