•  
     

7 waarschuwingsplicht aannemer advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Ruud Hilberts
Ruud Hilberts
Hilberts Advocatuur
Herengracht 503, 1017BV, Amsterdam
Profiel Contact 160,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Waarschuwingsplicht aannemer advocaten

GESPECIALISEERDE WAARSCHUWINGSPLICHT AANNEMER ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde waarschuwingsplicht van aannemer advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten.

Advocaat waarschuwingsplicht aannemer

Heeft u te maken met een waarschuwingsplicht van de aannemer en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met de waarschuwingsplicht van de aannemer als expertise. Het bouwrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in alle juridische zaken met betrekking tot de waarschuwingsplicht van aannemers. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning.

Wat houdt de waarschuwingsplicht van een aannemer in?

Menig dienstverlener weet dat een klant soms dingen wil die niet altijd even handig zijn. Maar in hoeverre moet je de klant gehoorzamen; in hoeverre is die klant echt koning? En als de klant iets wil wat misschien niet zo handig is, moet je dan die klant waarschuwen of is dat zijn eigen probleem?

De aannemer heeft een waarschuwingsplicht

De aannemer heeft vaak meer kennis en ervaring dan de opdrachtgever zal hebben. De aannemer is bij het aangaan of het uitvoeren van de overeenkomst verplicht de opdrachtgever te waarschuwen voor onjuistheden in de opdracht voor zover hij deze kende of redelijkerwijs behoorde te kennen, zo staat in het Burgerlijk Wetboek vermeld. Laat de aannemer dat na, dan kan hij aansprakelijk zijn voor de schade die daardoor ontstaat. Hetzelfde geldt voor fouten of gebreken in de door de opdrachtgever verstrekte plannen, berekeningen, tekeningen, uitvoeringsvoorschriften of bestekken.

Zorg voor bewijs achteraf

Het kan gebeuren dat een aannemer een opdrachtgever waarschuwt, maar die opdrachtgever de waarschuwingen in de wind slaat. Dat kan natuurlijk en dat mag ook. Om te voorkomen dat achteraf discussie staat over of een aannemer de opdrachtgever nu wel of niet voldoende heeft geïnformeerd, is het van belang dat de aannemer de opdrachtgever schriftelijk informeert. Die discussie kan dan nooit plaatsvinden omdat schriftelijke stukken makkelijker te bewijzen zijn. Vermoedt u problemen omtrent de waarschuwingsplicht of wilt u meer informatie over wanneer en hoe precies geïnformeerd wordt? Neem dan contact op met een advocaat van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat waarschuwingsplicht aannemer nodig?

De vertoonde waarschuwingsplicht van aannemer specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in de waarschuwingsplicht in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren waarschuwingsplicht van aannemers

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde waarschuwingsplicht van de aannemer advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN