•  
     

10 bouwgeschil advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Gefinancierde rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Manuela Delnoy-Garske Specialist
Roxy de Weijer Specialist
Greetje van der Waaij
Greetje van der Waaij
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 225,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Joost Knaap Specialist
Joost Knaap
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Theo Kaandorp
Theo Kaandorp
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Ben van Campfort
Ben van Campfort
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 210,00 p/u
Niels Lubach
Niels Lubach
CKH Advocaten
Toermalijnstraat 9A, 1812 RL, Alkmaar
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Bouwgeschil advocaten

GESPECIALISEERDE BOUWGESCHIL ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde bouwgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van gespecialiseerde advocatenkantoren en advocaten bouwgeschillen.

Advocaat bouwgeschil

Heeft u te maken met een bouwgeschil en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde bouwgeschil advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met bouwgeschillen als expertise. Het bouwrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. De getoonde advocaten zijn gespecialiseerd in allerlei soorten bouwgeschillen. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning op het gebied van een bouwgeschil.

Wat is een bouwgeschil?

Wanneer ergens gebouwd wordt, komen veel belangen samen. Er is uiteraard het belang van degene die uiteindelijk in de woning wil komen te wonen. Die persoon wil de woning uiteraard zo mooi en netjes mogelijk afgeleverd hebben. Maar helaas is dat niet het enige belang. Er is nog een belang van de aannemer die de klus zo snel mogelijk uitgevoerd wil hebben, de opdrachtgever die de deadlines wil halen, en ga zo maar door. Het gebeurt daarom nog al eens dat er tijdens de bouwfase een bouwgeschil ontstaat. Hoe kan in die situatie het beste gehandeld worden?

Behoud van de relatie

Bij een bouwprocedure worden vaak diverse contracten aangegaan. Zeker bij grotere projecten moeten aannemer, opdrachtgever en diverse andere partijen vaak nog een tijd lang samenwerken. Het is daarom van belang dat de relatie tussen alle partijen behouden blijft en men later nog zonder wroeging kan samenwerken. Een advocaat van Advocatenkantoren.nl die in het bouwrecht is gespecialiseerd, weet dat uiteraard. Hij of zij kent de beste weg om het conflict niet te laten escaleren en toch uw rechten goed te behartigen.

Een ingewikkeld rechtsgebied

Het bouwrecht is een van de meest complexe rechtsgebieden. Dat is met name zo omdat er eigenlijk tal van andere rechtsgebieden in samenkomen. Het is soms ook een deel aanbestedingsrecht, milieurecht, aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht, en ga zo maar door. Door al tijdig in het bouwproces een advocaat in te schakelen, kan soms voorkomen worden dat conflicten escaleren en kan tijdig worden nagedacht over eventuele juridische hobbels.

Advocaat bouwgeschil nodig?

De vertoonde bouwgeschil specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in bouwgeschillen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de bouwgeschil advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat bouwgeschil.

Advocaten en advocatenkantoren bouwgeschil

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren bouwgeschil op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde bouwgeschil advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN