•  
     

6 koop en verkoop bedrijf/onderneming advocaten
GEVONDEN

Filter

RECHTSGEBIEDEN:

SPECIALISME:

SPECIALISATIES:

PLAATS:

Zakelijk/Particulier:

Rechtsbijstand:

PRIJS PER UUR:

Titus Weller Specialist
Titus Weller
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 240,00 p/u
Eugène Ong Specialist
Eugène Ong
Claassen Advocaten
Vondellaan 12, 5611 NX, Eindhoven
Profiel Contact 255,00 p/u
Jeroen Spoor Specialist
Jeroen Spoor
Cleerdin & Hamer Advocaten
Van der Helstplein 3, 1072 PH, Amsterdam
Marcel van Delft
Marcel van Delft
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 265,00 p/u
Shasta Rötscheid
Shasta Rötscheid
Cleerdin & Hamer Advocaten
Landdrostdreef 100, 1314 SK, Almere
Gijs van den Assum Specialist
Gijs van den Assum
AssumDelft Advocaten
Storkstraat 22, 3833 LB, Leusden
Profiel Contact 260,00 p/u
avatar
Helpdesk
  • Stuur uw naam, woonplaats, e-mail, telefoonnummer, betrokken partijen en een beknopte beschrijving van de zaak. Advocatenkantoren.nl gaat dan voor u op zoek naar een geschikte advocaat. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te beantwoorden.

Koop en verkoop bedrijf/onderneming advocaten

GESPECIALISEERDE KOOP EN VERKOOP BEDRIJF/ONDERNEMING ADVOCATEN

Zoekt u een advocatenkantoor of gespecialiseerde koop en verkoop van bedrijf advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en gespecialiseerde koop en verkoop van onderneming advocaten.

Advocaat Koop en verkoop bedrijf/onderneming

Wilt u een onderneming kopen of verkopen en zoekt u hiervoor een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat? Via Advocatenkantoren.nl vindt u een overzicht van advocatenkantoren en advocaten met koop en verkoop van bedrijven als expertise. Het ondernemingsrecht is continu in beweging, waardoor een advocaat met een brede en actuele kennis van zaken en welke op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in dit rechtsgebied een vereiste is. Zo bent u als rechtzoekenden verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning bij koop en verkoop van een bedrijf/onderneming.

Koop en verkoop bedrijf/onderneming

De verkoop van een onderneming is iets wat erg gecompliceerd is. Er komen tal van vragen en problemen naar boven waar een antwoord of oplossing voor gevonden moet worden. Allereerst moet er natuurlijk al een koper worden gevonden. En hoe vind je die? Daarna moet over de overname onderhandeld worden. Uiteraard moeten koper en verkoper het eens worden over de prijs, maar dat is lang niet het enige. Ook de aanvullende voorwaarden moeten besproken worden. Misschien heeft de verkoper wel bepaalde wensen waar rekening mee gehouden moet worden. Vervolgens is het moment van overname daar, ook dat moet allemaal in goede banen worden geleid. Ten slotte kunnen er ook na de overname nog problemen ontstaan. Bijvoorbeeld als de verkoper beweert dat sprake is van dwaling of misleiding omdat bepaalde informatie is achtergehouden.

Emotie of ratio?

Bij de verkoop van een onderneming komt veelal emotie om de hoek kijken. U hebt misschien jarenlang met veel plezier en passie een onderneming gedreven en moet daar om wat voor reden dan ook afscheid van nemen. Daardoor ben je al snel gehecht aan de onderneming. Je wil er misschien onredelijk veel voor krijgen, hebt bepaalde onredelijke wensen, enzovoorts. Het is goed om hier de ratio te bewaren. Daarom is het altijd aan te raden om een advocaat bij de overname te betrekken. Deze kan zonder die emotie advies verstrekken over de beste keuze in uw situatie.

Geschillen achteraf

Ook wanneer achteraf geschillen ontstaan, kunt u terecht bij de advocaten van Advocatenkantoren.nl.

Advocaat bij koop en verkoop bedrijf/onderneming nodig?

De vertoonde specialisten staan voor uw klaar! Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van advocaten gespecialiseerd in koop en verkoop van ondernemingen in Nederland. Selecteer een regio om een advocaat in uw buurt te vinden. Stuur uw rechtszaak en/of rechtsvraag door naar de advocaat van uw keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om direct telefonisch contact op te nemen met de betreffende advocaat.

Advocaten en advocatenkantoren koop en verkoop bedrijf/onderneming

De juridische ondersteuning en diensten van de vertoonde advocaten zijn voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen beschikbaar. Vergelijk advocaten en advocatenkantoren op tarief, locatie, profiel, specialisme en specialiteit. Bij Advocatenkantoren.nl vindt u geen juristen, maar uitsluitend gespecialiseerde koop en verkoop bedrijf/onderneming advocaten.

Steden

Advocatenkantoren

Onze bezoekers zijn op zoek naar juridische specialisten.

Word lid als advocaat, kantoor of ambassadeur.

KANTOOR AANMELDEN